Tovább a tartalomhoz
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Az igazi Black Friday

Az igazi Black Friday

Tudod miért ilyen népszerű nap a Black Friday?

Az "ünnep" amerikából származik, a Hálaadás csütörtökjének a következő napját szokás fekete pénteknek nevezni. Ez tulajdonképpen a karácsonyi vásárlási szezon kezdetének tekintik. A "Black Friday" elnevezés a Philadelphia rendőségtől származik az 1960-as évekből, akik ezen a napon tapasztalt hatalmas autós és gyalogos forgalom miatt nevezhették el ezt a napot fekete pénteknek. Később a kereskedők ezt a kifejezést kezdték el kampányaik és akciók hirdetéséhez használni. 2005 óta ez a nap a legforgalmasabb nap az évben, ami a vásárlást illeti.

Magyaroszágon, illetve Európában ezt a hagyománnyá vált akciózást, eladásösztönzést adaptálták az üzletek. Számos nagy piaci szereplő terjeszti ki ezt az ünnepet más péntekre, akár egész hetes promóciókra. Az internetes kereskedelemben is előszeretettel használt promóciós nap a Black Friday, ahol valódi kedvezményekkel igyekeznek a vásárlást ösztönözni az eladók. Ha szeretnél beszerezni olyan termékeket, amelyekre szükséged van, érdemes körülnézned, hiszen gyakran jobb ajánlatokkal találkozhatsz, mint az év más napain.

A Black Fridaynek természetesen a vásárlókra nézve nem csak pozitív, de negatív hatásai is lehetnek. A sürgetett akciók olyan termékek és szolgáltatások vásárlásra ösztönözhetnek, amelyre nincs feltétlenül szükséged. Kérjük, kellő gondossággal rendelj, olyan termékeket, amelyekre valóban szükséged van! Amennyiben bútorra van szükséged, vagy megajándékoznád szerettedet vele, nézz körül valós meghirdetett kedvezményekkel kapható termékeink között: MEGNÉZEM A BLACK FRIDAY ajánlatokat.

Előző cikk Ünnepi Ügyfélfogadás a Deluzzo Showroomban
Következő cikk Ajándék MASZK 20 000 Ft feletti rendeléskor! - AKCIÓ LEJÁRT!

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás