Szállítási és fizetési információk

Kedves Vásárlónk!

20 000 Forint feletti vásárlásod ingyenesen kiszállítjuk, amennyiben az előre utalásos vagy bankkártyás fizetési módot választod. Minden egyéb esetben az alábbi táblázat vonatkozik rendelésedre.

A kiszállítás időtartama a megrendelést követő naptól számított 1-10 munkanap, amennyiben a megrendelt termék aloldalán más nem szerepel.

Köszönjük megértésed.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

* Személyes átvételi pont: 1137 Budapest, Katona József u. 3.

** Személyes átvételi pont: 2600 Vác, Deákvár, Radnóti M. Ált. Iskola előtt.

Személyes átvétel minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban lehetséges. Rugalmasak vagyunk, hosszított átvételi idővel állunk rendelkezésre akár munkaidő után is.

Személyes átvételre 15 kg alatti súlyú termékek megrendelése esetén van lehetőség. Bútorok (pl. nagy méretű szekrény, asztalok, kanapé, fotel, szék, tükör) kizárólag házhoz szállítással rendelhetők. 

A szállítási idő rendszerint a megrendeléstől számított 1-10 munkanap. Az ettől eltérő, hosszabb szállítási idővel bíró termékek esetén azt a termékleírásban feltüntetjük. A futárszolgálat hibájából adód szállítási késésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Előfordulhat, hogy a termékek külön csomagként érkeznek, ez természetes a logisztikában.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Oldalunkon az alábbi fizetési módok lehetségesek:

1) Előre utalás (díjbekérő alapján)

Megrendelésed leadását követően egy díjbekérőt küldünk email címedre, amely tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. Rendelésed az átutalást követően válik érvényessé, és kezdjük meg a termékek összekészítését. Innen számítjuk az 1-10 nap kiszállítási időt.

 

2) Bankkártyás fizetés az OTP rendszerén futó SimplePay-en

Az OTP Simple bankkártyás fizetésnél partnerünk garantál pénzvisszafizetést, amennyiben reklamáció esetén a rendelésedet teljesítését nem igazoljuk. Elfogadott kártyatípusok:

 

3) Utánvét

Felhívjuk figyelmed, hogy áruházunkban az utánvét 100 000 Ft értékösszegig megengedett fizetési mód.

FONTOS! Utánvétes rendelésednél a szállítási díjat felszámoljuk a fenti táblázat alapján!

Amennyiben rendelésed értéke meghaladja az 100 000 Ft-ot, utánvétes fizetéssel nem áll módunkban a terméke(ke)t kiszállítani. Kérjük, válaszd a biztonságos bankkártyás vagy előre utalásos fizetési módok valamelyikét.

A vásárlástól való elállás joga természetesen megilleti vevőinket, így nem jelent kockázatot az előre utalásos vagy bankkártyás kifizetés. Elállás esetén a megrendelt termék árát minden további kérdés, feltétel nélkül visszatérítjük, amint a csomag visszaérkezik és a termék eredeti állapotában van. A visszaszállítási költség a vásárlót terheli a vásárlástól való elállás miatti visszaküldés esetén.