Szállítási és fizetési információk

Kedves Vásárlónk!

Tájékoztató KARÁCSONYI időszak kiszállításáról.

Dekorációs, kis méretű termékek (figurák, étkészletek, bögrék, gyertyák stb.) kiszállítását dec. 21-ig garantáljuk, ha megrendelésed 2018. december 14. 12:00 ig leadod. Díjmentes személyes átvételre irodánkban BP. 16. kerületben egészen dec. 22-ig lehetőséged van előre egyeztetett időpontban.

Bútorok megrendelésének és kifizetésének határideje, hogy karácsony előtt megérkezzen 2018. December 10. 23:59. Az ez után megrendelt és kifizetett termékek szállítását nem tudjuk garantálni Karácsony (dec.24.) előtt. Rendelést felveszünk, a teljesítést elindítjuk, számlázunk is, azonban a teljesítés lehetséges, hogy januárra fog tolódni.

 

További vásárlási tájékoztató:

20 000 Forint feletti vásárlásod ingyenesen kiszállítjuk, amennyiben az előre utalásos vagy bankkártyás (átmenetileg szünetel) fizetési módot választod. Minden egyéb esetben az alábbi táblázat vonatkozik rendelésedre.

A kiszállítás a megrendelést követő naptól számított 1-10 munkanapon történik, amennyiben a megrendelt termék aloldalán más nem szerepel. Karácsonyi időszakban ez kitolódhat +1-3 munkanappal, ezért érdemes időben rendelni termékeinkből.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Személyes átvételre 15 kg alatti súlyú kis méretű dekorációs termékek megrendelése esetén van lehetőség a 16. kerületben, Csömöri úti irodánkban. Nagy méretű bútorok esetén lehetőség van személyesen átvenni a terméket, azonban csak előre fizetés esetén engedélyezzük ezt az opciót.

Bútorok kizárólag házhoz szállítással rendelhetők (ilyenek pl. szék, bárszék, szekrény, asztalok, kanapé, fotel, tükör). 

A szállítási idő rendszerint a megrendeléstől számított 1-10 munkanap. Karácsonyi időszakban dec 1-24 között lehetséges + 1-3 nap csúszás.

Az ettől eltérő, hosszabb szállítási idővel bíró termékek esetén azt a termékleírásban feltüntetjük. A futárszolgálat hibájából, túlterheltségéből, munkaerő hiányából adódó szállítási késésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Előfordulhat, hogy a termékek külön csomagként érkeznek, ez természetes a logisztikában. Amennyiben 1-2 munkanapon belül nem érkezik meg a teljes megrendelt mennyiség, kérjük mihamarabb jelezze felénk.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Oldalunkon az alábbi fizetési módok lehetségesek:

1) Előre utalás (díjbekérő alapján)

Rendelésed az átutalást követően válik érvényessé, és kezdjük meg a termékek összekészítését. Innen számítjuk az 1-10 nap kiszállítási időt. Előre utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: Deluzzo Kft.
Számlavezető bank: Centrál Takarék
Bankszámlaszám: 65900200-12000344
Megjegyzés rovat: Rendelési azonosítód (pl. DE1208ZO)

Megrendelésed leadását követően a fenti adatok alapján átutalhatod.

Megvárhatod az utalással a díjbekérőt is, amelyet email címedre küldjük számlázz.hu rendszerünkön keresztül (kérjük a spam mappát is figyeld), amely szintén tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. 

 

2) Bankkártyás kifizetés az OTP rendszerén futó SimplePay-en - ÁTMENETILEG NEM ÜZEMEL

Az OTP Simple bankkártyás fizetésnél partnerünk garantál pénzvisszafizetést, amennyiben probléma merülne fel vásárlásod során. Fizetéskor átirányít rendszerünk a Simple Pay oldalára, ahol adataid biztonságos környezetben adhatod meg. Fizetést követően pedig visszairányít a megrendelőoldalunkra, ahol a megrendelés gombbal véglegesítheted vásárlásod.

Ezen fizetési mód esetén legkésőbb a fizetést követő munkanapon megkezdjük a rendelés összekészítését.

Elfogadott kártyatípusok:

 

3) Utánvét

Felhívjuk figyelmed, hogy áruházunkban az utánvét 100 000 Ft értékösszegig megengedett fizetési mód.

FONTOS! Utánvétes rendelésednél a szállítási díjat minden esetben felszámoljuk a fenti táblázat alapján!

Amennyiben rendelésed értéke meghaladja az 100 000 Ft-ot, utánvétes fizetéssel nem áll módunkban a terméke(ke)t kiszállítani. Kérjük, válaszd a biztonságos bankkártyás vagy előre utalásos fizetési módok valamelyikét.

Bátorítunk a bankkártyás / előre utalásos vásárlásra. Ma már semmilyen kockázattal nem jár ez számodra egy gazdasági szereplővel szemben, hiszen megillet téged az elállás joga, amely értelmében a megrendelt termék árát visszatérítjük. Ennek csupán egy feltétele van, a csomagnak és a terméknek eredeti állapotában kell lennie, amelyről a vásárlónknak, tehát neked kell gondoskodnod. Visszahozhatod személyesen Budapest 16. kerületi irodánkba akár saját autóddal is egy megbeszélt időpontban.

 

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

- ÖSSZESZERELÉS-t vállalunk Budapesten és Pest megyében:

Budapesten: kiszállás br. 3000 Ft + összeszerelés díja (5 db alatt br. 1000 Ft/db, 5 db felett br. 600 Ft/db)

Pest megye: kiszállás br. 5000 Ft + összeszerelés díja (5 db alatt br. 1000 Ft/db, 5 db felett br. 600 Ft/db)

- EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS

Amennyiben az 5 munkanapnál kevesebb határidővel, akár már másnapra szeretnéd megrendelésed megkapni, lehetőség van expressz szállítást kérni. 300 000 Ft feletti megrendelés és/vagy minimum 10 db bútor esetén kérd egyedi ajánlatunkat. Várható díja br. 10 000 - 30 000 Ft között. Ez az opció csak előre fizetés esetén érvényes. Érdeklődj telefonos elérhetőségünkön: +36303007354