translation missing: hu.general.accessibility.skip_to_content
Irodai és főnöki forgószékek 20-30% kedvezménnyel jan. 31-ig!
Irodai székek 2019-es árakon 01. 31-ig!

Szállítási és fizetési információk

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

20 000 Forint feletti vásárlásod ingyenesen kiszállítjuk, amennyiben az előre utalásos / PayPal-es (1,2) fizetési módot választod

Előre fizetés illetve. előlegfizetés esetén személyesen is átveheted rendelésed Budapest IV. kerületi Bemutatótermünkben.

Fontos! Előre jelezzük, ha csomagod átvételre kész!

Cím: 1044 Budapest, Váci út 40. 5. ép. II. em. (Parkolás a belső udvarban lehetséges).

Utánvét esetén az alábbi szállítási díjtáblázat vonatkozik rendelésedre a végösszeg függetlenül:

Csomag súlya  Kiszállítás díja
0.01 - 3 kg 1490 Ft
3.01 - 10 kg 1 990 Ft
10.01 - 25 kg 2 890 Ft
25.01 - 50 kg 5 490 Ft
50.01 - 100 kg 9 990 Ft
100 kg felett egyéni díjszabás

   

A kiszállítás / beérkezési idő a megrendelést követő naptól számított 1-10 munkanapon történik, amennyiben a megrendelt termék aloldalán más nem szerepel. 

Az ettől eltérő, hosszabb szállítási idővel bíró termékek esetén azt a termékleírásban feltüntetjük. A futárszolgálat hibájából, túlterheltségéből, munkaerő hiányából adódó szállítási késésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Előfordulhat, hogy a termékek külön csomagként érkeznek, ez természetes a logisztikában. Amennyiben 1-2 munkanap késéssel nem érkezik meg minden csomag (alkatrész), kérjük mihamarabb jelezd felénk.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Oldalunkon az alábbi fizetési módok lehetségesek:

1) Előre utalás

Előre utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: Deluzzo Kft.
Számlavezető bank:Takarékbank Zrt.
Bankszámlaszám: 65900200-12000344
Megjegyzés rovat: Rendelési azonosítód (pl. DE1208ZO)

Megrendelésed leadását követően a fenti adatok alapján bátran megkezdheted az átutalást 

vagy

Megvárhatod az utalással a díjbekérőt (24 órán belül küldjük), amely email címedre érkezik billingo.hu rendszerünkön keresztül (a spam mappát is figyeld!), amely szintén tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. 

Rendelésed az átutalás beérkezését követően válik érvényessé, és kezdjük meg a termékek összekészítését, csomagolását. Innen számítjuk az 1-10 nap teljesítési időt.

Előre utalás, vagy bankkártyás tranzakció esetén a számlát emailben, a billingo.hu rendszerünkön keresztül automatikusan küldjük. Ezt a számlát kinyomtathatod, vagy digitálisan is tárolhatod. Kérjük, reklamáció vagy garanciális ügyintézés miatt tartsd meg.

 

2) Bankkártyás kifizetés PayPal rendszeren keresztül.

Mi az a PayPal?

A PayPal egy olyan nemzetközi fizetési szolgáltatás, amely független bármely áruháztól. Általa egyszerűbben és biztonságosan fizethetsz online boltok ezreiben csupán egy e-mail-címmel és jelszóval. Nem kell minden fizetésnél beírnod kártyaadataid. További információ a PayPal-ról az alábbi linken.

Hogyan tudsz PayPal-lel fizetni?

Rendelkezned kell egy felhasználói fiókkal a PayPal rendszerében. Amint megnyitod ezt a fiókot, hozzá tudod egyszerűen kapcsolni bármely típusú bankkártyád. Ha mindez megvan, akkor amikor egy adott webáruházban fizetni szeretnél PayPal-lel, a fizetés során átirányításra kerülsz a PayPal biztonságos bejelentkező oldalára. Itt elég csupán kiválasztanod a korábban megadott bankkártyád, és azzal fizetni. Ez a fizetés rendszerint a vásárlóknak díjtalan. Bizonyos esetekben számolhat fel a PayPal díjat kifizetésekkor. Erről bővebben a PayPal oldalán olvashatsz.

Biztonságos ez a fizetési mód?

Az egyik legbiztonságosabb és legnépszerűbb bankkártyás fizetési módszer. Cégünk a PayPal üzleti partnereként rendkívül gyakran használja, mindeddig panasz nélkül. Olvass többet róla a PayPal oldalán

 

3) Utánvét

Felhívjuk figyelmed, hogy áruházunkban az utánvét max. 100 000 Ft értékösszegig megengedett fizetési mód.

FONTOS! Utánvétes rendelésednél a szállítási díjat minden esetben felszámoljuk az alábbi táblázat alapján!

Csomag súlya  Kiszállítás díja
0.01 - 3 kg 1490 Ft
3.01 - 10 kg 1 990 Ft
10.01 - 25 kg 2 890 Ft
25.01 - 50 kg 5 490 Ft
50.01 - 100 kg 9 990 Ft
100 kg felett egyéni díjszabás

 

Amennyiben rendelésed értéke meghaladja az 100 000 Ft-ot, utánvétes fizetéssel nem áll módunkban a terméke(ke)t kiszállítani. Kérjük, válaszd az előre utalásos/PayPal-es fizetési módok valamelyikét.

Bátorítunk a bankkártyás / előre utalásos vásárlásra. Ma már semmilyen kockázattal nem jár ez számodra egy gazdasági szereplővel szemben, hiszen megillet téged az elállás joga, amely értelmében a megrendelt termék árát visszatérítjük. Ennek csupán egy feltétele van, a csomagnak és a terméknek eredeti állapotában kell lennie, amelyről a vásárlónknak, tehát neked kell gondoskodnod. Visszahozhatod személyesen Budapest 4. kerületi bemutatótermünkbe akár saját autóddal is. Cégünk nem nehezíti meg vásárlóink elállását szándékos többkörös adminisztrációval, elérhetetlen visszaküldési címmel.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

Bútoraink nagy része részlegesen összeszereletlenül érkezik meg, hiszen a szállítás során így tudjuk jobban garantálni a sértetlenségét a termékeknek. Ebből kifolyólag helyszíni

-ÖSSZESZERELÉS szolgáltatást nyújtunk Budapesten

kiszállás br. 5000 Ft + összeszerelés díja (5 db alatt br. 1000 Ft/termék, 5 db felett br. 800 Ft/termék)

Bútoraink nagy részét heti/havi rendszerességgel szállítjuk be partnereinktől. Amennyiben nem tudod megvárni a max. 10 munkanapos szállítási határidőnket, ebben az esetben igénybe veheted

- EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS szolgáltatásunkat.

Amennyiben 5 munkanapnál kevesebb határidővel szeretnéd megrendelésed megkapni, lehetőség van expressz szállítást kérni. 500 000 Ft feletti megrendelés és/vagy minimum 10 db bútor esetén kérd egyedi ajánlatunkat. Várható díja br. 40 000 - 80 000 Ft között.

Felhívjuk figyelmed, hogy ez az opció csak előre fizetés esetén érvényes! Érdeklődj telefonos elérhetőségünkön: +36303007354