Szállítási és fizetési információk

Kedves Vásárlónk!

20 000 Forint feletti vásárlásod ingyenesen kiszállítjuk, amennyiben az előre utalásos vagy bankkártyás fizetési módot választod. Minden egyéb esetben az alábbi táblázat vonatkozik rendelésedre.

A kiszállítás a megrendelést követő naptól számított 1-10 munkanapon történik, amennyiben a megrendelt termék aloldalán más nem szerepel.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Személyes átvételi pont irodánkban: 1137 Budapest, Katona József u. 3. minden esetben telefonon előre egyeztetett időpontban lehetséges. Rugalmasak vagyunk, hosszított átvételi idővel állunk rendelkezésre akár munkaidő után is.

Személyes átvételre 15 kg alatti súlyú kis méretű dekorációs termékek megrendelése esetén van lehetőség.

Bútorok kizárólag házhoz szállítással rendelhetők (ilyenek pl. szék, bárszék, szekrény, asztalok, kanapé, fotel, tükör). 

A szállítási idő rendszerint a megrendeléstől számított 1-10 munkanap. Az ettől eltérő, hosszabb szállítási idővel bíró termékek esetén azt a termékleírásban feltüntetjük. A futárszolgálat hibájából, túlterheltségéből, munkaerőhiányból adódó szállítási késésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Előfordulhat, hogy a termékek külön csomagként érkeznek, ez természetes a logisztikában.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Oldalunkon az alábbi fizetési módok lehetségesek:

1) Előre utalás (díjbekérő alapján)

Megrendelésed leadását követően egy díjbekérőt küldünk email címedre (kérjük a spam mappát is figyeld) számlázz.hu rendszerünkön keresztül, amely tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. Rendelésed az átutalást követően válik érvényessé, és kezdjük meg a termékek összekészítését. Innen számítjuk az 1-10 nap kiszállítási időt.

 

2) Bankkártyás kifizetés az OTP rendszerén futó SimplePay-en

Az OTP Simple bankkártyás fizetésnél partnerünk garantál pénzvisszafizetést, amennyiben probléma merülne fel. Természetesen elállás vagy jogos reklamáció esetén ezt a visszafizetést mi kezdeményezzük.

Elfogadott kártyatípusok:

 

3) Utánvét

Felhívjuk figyelmed, hogy áruházunkban az utánvét 100 000 Ft értékösszegig megengedett fizetési mód.

FONTOS! Utánvétes rendelésednél a szállítási díjat felszámoljuk a fenti táblázat alapján!

Amennyiben rendelésed értéke meghaladja az 100 000 Ft-ot, utánvétes fizetéssel nem áll módunkban a terméke(ke)t kiszállítani. Kérjük, válaszd a biztonságos bankkártyás vagy előre utalásos fizetési módok valamelyikét.

Bátorítunk a bankkártyás / előre utalásos vásárlásra. Ma már semmilyen kockázattal nem jár ez számodra egy gazdasági szereplővel szemben, hiszen megillet téged az elállás joga, amely értelmében a megrendelt termék árát visszatérítjük. Ennek csupán egy feltétele van, a csomagnak és a terméknek eredeti állapotában kell lennie, amelyről a vásárlónknak, tehát neked kell gondoskodnod. Visszahozhatod személyesen Budapesti irodánkba akár saját autóddal is megbeszélt időpontban.

 

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

- ÖSSZESZERELÉS-t vállalunk Budapesten és Pest megyében:

Budapesten: kiszállás br. 3000 Ft + összeszerelés díja (5 db alatt br. 1000 Ft/db, 5 db felett br. 600 Ft/db)

Pest megye: kiszállás br. 5000 Ft + összeszerelés díja (5 db alatt br. 1000 Ft/db, 5 db felett br. 600 Ft/db)

- EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS

Amennyiben az 5 munkanapnál kevesebb határidővel, akár már másnapra szeretnéd megrendelésed megkapni, lehetőség van expressz szállítást kérni. 300 000 Ft feletti megrendelés és/vagy több, mint 10 db bútor esetén kérd egyedi ajánlatunkat. Várható díja br. 10 000 - 30 000 Ft között. Ez az opció csak előre fizetés esetén érvényes. Érdeklődj telefonos elérhetőségünkön: +36303007354