Szállítási és fizetési információk

Kedves Vásárlónk!

20 000 Forint feletti vásárlásod ingyenesen kiszállítjuk, amennyiben az előre utalásos vagy bankkártyás fizetési módot választod. Minden egyéb esetben az alábbi táblázat vonatkozik rendelésedre.

Köszönjük megértésed.

* Személyes átvételi pont: 1137 Budapest, Katona József u. 3. Ez telefonon vagy emaiben előre egyeztetett időpontban lehetséges a megrendelést követően. Rugalmasak vagyunk, hosszított átvételi idővel állunk rendelkezésre akár munkaidő után is.

** Személyes átvételi pont: 2600 Vác, Rezeda u. Ez telefonon vagy előre egyeztetett időpontban lehetséges a megrendelést követően. Rugalmasak vagyunk, hosszított átvételi idővel állunk rendelkezésre akár munkaidő után is.

Személyes átvételre 15 kg alatti súlyú termékek megrendelése esetén van lehetőség. Bútorok (pl. nagy méretű szekrény, asztalok, kanapé, fotel, szék, tükör) kizárólag házhozszállítással rendelhetők. 

A szállítási idő rendszerint a megrendeléstől számított 1-10 munkanap. Az ettől eltérő, hosszabb szállítási idővel bíró termékek esetén azt a termékleírásban feltüntetjük. A futárszolgálat hibájából adód szállítási késésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Előfordulhat, hogy a termékek külön csomagként érkeznek, ez természetes a logisztikában.

Felhívjuk figyelmed, hogy áruházunkban az utánvét 100 000 Ft értékösszegig megengedett fizetési mód. Amennyiben rendelésed értéke meghaladja az 100 000 Ft-ot, utánvétes fizetéssel nem áll módunkban a terméke(ke)t kiszállítani. Kérjük, válaszd a biztonságos bankkártyás vagy előre utalásos fizetési módok valamelyikét. Az OTP Simple bankkártyás fizetésnél partnerünk garantál pénzvisszafizetést, amennyiben a rendelésedet teljesítését nem igazoljuk. Rendelésed az átutalást követően válik érvényessé, és kezdjük meg a termékek összekészítését. Innen számítjuk az 1-10 nap kiszállítási időt.

A vásárlástól való elállás joga természetesen megilleti vevőinket, így nem jelent plusz kockázatot az előre utalásos vagy bankkártyás kifizetés. Elállás esetén a megrendelt termék árát minden további nélkül visszatérítjük, amint a csomag visszaérkezik és a termék eredeti állapotában van. A visszaszállítási költség a vásárlót terheli a vásárlástól való elállás miatti visszaküldés esetén.