Tovább a tartalomhoz
Készülj fel a terasznyitásra! Vendéglátó kültéri bútorok széles választékban.
Készülj fel a terasznyitásra! Vendéglátó kültéri bútorok széles választékban.

Deluzzo Blog

RSS
 • Hagyományok a világ körül
  január 12, 2024

  Bútorok és hagyományok a világ körül

  Habár minden ember más és más, a világ minden táján vannak hagyományok, babonák és persze bútorok. Ezért sem olyan meglepő, hogy rengeteg kultúrában találkozunk tradíciókkal, amelyeknek a középpontjában egy szék vagy esetleg egy kanapé áll. Tarts velünk és hagyd, hogy elkalauzoljunk 5 izgalmas tradícióhoz!

  Elolvasom
 • Hogyan kérjek ajánlatot? - Az egyedi ajánlatkérésről
  január 8, 2024

  Hogyan kérjek ajánlatot? - Az egyedi ajánlatkérésről

  Egyedi bútort szeretnél, de nem tudod hol jelezd az igényed, mivel készülj a bútorzási projekt konzultációra, vagy hogy mennyi időt vesz igénybe a gyártási és a kiszállítási folyamat? Ebben a cikkben összeszedtünk mindent, amire szükséged lehet ahhoz, hogy megvalósítsd álmaid irodaházát vagy vendéglátós egységét!

  Elolvasom
 • Rémálom a plázában, a Black Friday sztorik
  november 17, 2023

  Rémálom a plázában, a Black Friday sztorik

  Az USA-ban a Black Friday arról lett híres, hogy a vevőket az átlagnál nagyobb akciókkal várják a boltok. Itthon a kedvezmények mértéke nem annyira jelentős, mint az óceántúlon, ahol a leárazások 70%-nál kezdődnek, ami egészen hivogató tömegek számára. Elhoztuk Nektek a TOP 10 amerikai Black Friday horror sztorit, amitől minden ember szája tátva marad, és nem biztos, hogy pozitív értelemben.
  Elolvasom
 • Halloween-re hangolva
  október 30, 2023

  Halloween-re hangolva

  A gótika Észak-Franciaországból, a 12. századból eredő reneszánsz irányzat, mely számos területet megihletett, és hangulata erősen kapcsolható a Halloween hangulatához. Az ősi kelta szokás megannyi szertartást hordoz magával, mely a gótikához hűen sötét, baljós légkört sejtet, ezzel ábrázolva az ünnep lényegét: a köztünk járó szörnyek és szellemek jelenlétét. A következőkben a Halloween eredetéről és szokásairól, de legfőképp az ünnep hangulatáról olvashattok. Tartsatok velünk!

  Elolvasom

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás