Tovább a tartalomhoz
Május 1. szerda Bemutatótermünk és Raktárunk ZÁRVA tart!
Május 1-jén Bemutatótermünk és Raktárunk ZÁRVA tart!
Hatalmas székválaszték kedvező árakkal

Hatalmas székválaszték kedvező árakkal

A DELUZZO Bútoráruháznál büszkék vagyunk arra, hogy páratlan szék kollekciót vonultathatunk fel, amely minden ízlésnek, igénynek és stílusnak megfelel. Magyarország egyik legnagyobb székkereskedőjeként izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk ülőgarnitúráink széles skáláját az ergonomikus irodai székektől, az elegáns étkezőszékeken át, a divatos bárszékekig.

Páratlan kínálat

Gyere el bemutatótermünkbe, és merülj el a lehetőségek világában. A munkához kiváló kényelmet biztosító irodai székekkel, kifinomult étkezőszékekkel, stílusos bárszékekkel, professzionális gamer székekkel és sok más bútorral várunk. Nálunk minden alkalomra és funkcióra megtalálod a tökéletes ülőalkalmatosságot.
Deluzzo kültéri és beltéri székek vendéglátó szektornak

Egyedi gyártás

Nem számít, milyen egyedi igényeid vannak, minden kívánságodat teljesítjük. Legyen szó akár színről, kárpitról vagy váz anyagról, minimum 10 ülőalkalmatosság rendelése esetén, egy előzetes, átfogó egyeztetés után elkészítjük álmaid székeit. Itt tudsz időpontot foglalni Bútorzási projekt konzultációnkra: Időpontfoglalás.Deluzzo egyedi bútorgyártás

Vendéglátósóknak

Ha a HORECA szektor egyik képviselője vagy, akkor sem kell tovább keresned, hiszen előszeretettel teljesítünk nagyobb, céges megrendeléseket is. Nézd meg kültéri szövet választékunkat és készülj fel a terasznyitásra, az egyedi ajánlatkéréshez pedig olvasd el cikkünket, amely alapján átláthatod a procedúra lépéseit és minden kérdésedre választ találsz.Deluzzo vendéglátós bútorprojektek

Kiváló minőség

A DELUZZO Bútornál szem előtt tartjuk a minőségi kivitelezés fontosságát. Ez az oka annak, hogy kollekciónk minden egyes darabját precízen, a részletekre odafigyelve készítjük és kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használjuk, a tartósság, a kényelem és a hosszú élettartam érdekében. A masszív favázaktól, a kárpitozott ülésekig székeink minden elemét aprólékosan megtervezzük, hogy a legkiválóbb minőséget tudjuk előállítani. Ennek ellenére bútoraink árai nem tükrözik azok magas színvonalát. 
Deluzzo kiváló minőségű bútorok

Szakértő segítség

Ilyen széles választékkal a tökéletes szék megtalálása ijesztő feladatnak tűnhet. Ez az a pont, ahol bátran kérj segítséget hozzáértő szakértőinktől. Barátságos értékesítőink minden lépésben segítenek, miközben szem előtt tartják személyes igényeidet és személyre szabott megoldásokat kínálnak, hogy megtaláld a számodra tökéletes székeket.

Ha elfoglalt vagy és kizárólagos konzultáción szeretnél részt venni, vagy megtekintenéd segítséggel a bemutatódarabokat, foglalj időpontot, hogy kollégánk mindenképpen rendelkezésedre állhasson!
Deluzzo bútor szakértői segítség

Fonott kültéri bútorok

Akár vendéglátói, akár magán szemszögből nézzük, 2024 mottója a fenntarthatóság. Fedezd fel a kézzel font, kültéri székeink kollekcióját. Habár ezeknek az ülőalkalamtosságoknak valamivel magasabb az ára, hosszú élettartamuk és környezetbarát anyagaik megtérülő befektetést jelentenek a stílus és a fenntarthatóság terén. Hogyha a környezettudatosság mellett nem akarsz lemondani a kényelemről, válassz ülőpárnás székeink közül!
Deluzzo kézzel font kültéri szék

Látogass el hozzánk még ma!

Készen állsz a luxus ülés élményre? Ha igen, látogass el még ma a Deluzzo bemutatótermébe, és fedezd fel székeink széles választékát. Akár otthonodat, irodádat, vagy vendéglátó egységedet rendeznéd be, nálunk Magyarország egyik legnagyobb székválasztéka áll rendelkezésedre, hogy megvalósítsd álmaidat.
Deluzzo bútoráruház bemutatóterem és showroom
Előző cikk Húsvéti lakberendezés: Keltsd új életre otthonodat bútorokkal
Következő cikk Erkélytrendek - hogyan virágoztassuk fel a szűk helyeket?

Szólj hozzá!

Hozzászólásod publikálás előtt mindig jóváhagyjuk.

*Kötelező mező

Inspirálódj!

  • TOP5 DIY ötlet doTERRA olajakkal

    TOP5 DIY ötlet doTERRA olajakkal

    Közeleg az Anyák napja, de nincs ötleted? Ajándékozz egészséget, válaszd a fenntarthatóságot! Íme TOP5 kreatív DIY recept doTERRA olajokkal! Olvasd el a cikket a kozmetikai termékek és gyertyák oázisáért.

    Elolvasom
  • Húsvéti lakberendezés: Keltsd új életre otthonodat bútorokkal

    Húsvéti lakberendezés: Keltsd új életre otthonodat bútorokkal

    Itt a tavasz és mi lenne jobb alkalom arra, hogy felfrissítsük lakásunkat, mint a húsvét? Most, hogy búcsút veszünk a téli hidegtől, eljött az ideje, hogy otthonunkba üdvözöljük az évszak melegét és vibrálását. Tarts velünk és fedezd fel, hogyan lehelhetsz friss életet otthonodba kitűnő bútorainkkal.
    Elolvasom

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás