Tovább a tartalomhoz

Deluzzo Bemutatóterem

 

Látogass el Bemutatótermünkbe, ahol felkészült kollégáink segítenek számodra megtalálni a legmegfelelőbb bútordarabokat.  

Ügyfélfogadási rendünk 2023-ban

Hétfő-Péntek: 9-18 óra között

Szombaton: 9-14 óra között

Vasárnap: Zárva

 

Kérjük, hogy ha személyre szabott, díjmentes szaktanácsadással kívánsz élni, foglalj konzultációs időpontot az alábbi gombra kattintva. A konzultációra hétfő-szombat között van lehetőség.

IDŐPONTFOGLALÁS

 

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy Bemutatótermünk földszintjén, és a lépcsőházban felújítás zajlik, valamint a gázkazánok cseréje és a fűtésrendszer korszerűsítése zajlik. Ennek megfelelően kérjük fokozott figyelmüket. Köszönjük megértésüket az esetleges fűtés kimaradásért.

____________________________________________________________________

Bemutatótermünk új helyen, 2019. november óta Újpesten, közvetlenül a Váci úton várja a látogatókat, akik személyesen szeretnék megtapasztalni, milyen a Deluzzo termékek minősége, és személyesen tanácsot kérni a jobb döntés érdekében. Lehetősége van áruházunkban kis- és nagykereskedelmi mennyiségben vásárolni.

Mindamellett, hogy legnépszerűbb termékeink megtekinthetőek, kipróbálhatóak, szakmai tanácsadással is segítjük vásárlóink döntését. Felmérjük az igényeiket kérdéseinkkel, majd ennek megfelelően teszünk javaslatot a megfelelő szín, anyag és stílus kiválasztására.

BEMUTATÓDARABOK a linkre kattintva megtekinthetőek.

Látogasson el Ön is Budapest 4. kerületben található, Váci út 40. szám alatti bemutatótermünkbe, ahol októbertől kibővített 600 m2-es Bemutatótérben találhatja meg kiállított irodai-, vendéglátós-, lakossági bútorainkat valamint szezonálisan változó ajándék és dekorációs tárgyainkat.

Várjuk szeretettel!

Kérdése esetén vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot: ugyfelszolgalat@deluzzo.hu vagy +36 70 770 3237 (H-P: 9-15 ó között)

 Deluzzo szék BemutatóteremDeluzzo Bemutatóterem

Deluzzo.hu bemutatóterem