translation missing: hu.general.accessibility.skip_to_content
Ajándék maszk minden 20 000 Ft feletti rendeléshez. Részletek >
ajándék MASZK rendelésedhez! Részletek >

Deluzzo Bemutatóterem

FRISS HÍR: Bemutatótermünk kizárólag bejelentkezés alapján fogad látogatókat 10-15 óra között hétköznapokon. Kérjük, jelentkezz be hozzánk: 

Ügyfélszolgálat:  +36 30 300 7354 (Hívható: Hé - Pé: 9-16 ó.)

____________________________________________________________________

Bemutatótermünk új helyen, 2019. november óta Újpesten, közvetlenül a Váci úton várja a látogatókat, akik személyesen szeretnék megtapasztalni, milyen a Deluzzo termékek minősége, találkozni és személyesen tanácsot kérni a jobb döntés érdekében. Lehetősége van áruházunkban kis- és nagykereskedelmi mennyiségben vásárolni.

Mindamellett, hogy legnépszerűbb termékeink megtekinthetőek, kipróbálhatóak, szakmai tanácsadással is segítjük vásárlóink döntését. Felmérjük az igényeiket kérdéseinkkel, majd ennek megfelelően teszünk javaslatot a megfelelő szín, anyag és stílus kiválasztására.

BEMUTATÓDARABOK a linkre kattintva megtekinthetőek.

Látogasson el Ön is Budapest 4. kerületben található, Váci út 40. szám alatti bemutatótermünkbe, ahol 300 nm-en találhatja meg kiállított irodai szék kollekciónkat, étkező- és bárszék, illetve asztal választékunkat, valamint szezonálisan változó ajándék és dekorációs tárgyainkat.

 

Deluzzo.hu bemutatóterem