translation missing: hu.general.accessibility.skip_to_content
Ajándék maszk minden 20 000 Ft feletti rendeléshez. Részletek >
ajándék MASZK rendelésedhez! Részletek >

News

RSS
 • AJÁNDÉK MASZK a DELUZZONÁL
  május 16, 2020

  Ajándék MASZK 20 000 Ft feletti rendeléskor!

  2020. május 16-tól minden 20 000 Ft feletti összértékben a deluzzo.hu áruházban leadott rendelés mellé 1 db DELUZZO logóval ellátott prémium egészségügyi textil maszkot küldünk ajándékba. A május 16-tól leadott első 100 rendeléshez garantáltan jár!

  A maszkot vagy csomagodba illesztjük, vagy postai küldeményként küldjük.

  Elolvasom
 • Néhány nappal hosszabb szállítási határidő
  április 27, 2020

  Néhány nappal hosszabb szállítási határidő

  Áruházunkban a szállítási határidők néhány nappal meghosszabbodtak az Európa-szerte fellépő koronavírus járvány hatásai miatt. Az online rendelések mennyisége jelentősen megnőtt, amely a csomagolásban, árukiadásban és a szállítmányozásban is késéseket okoz. Emiatt 2-3 nappal hosszabb szállítási határidővel tudjuk teljesíteni rendelésed. Kérjük türelmed és megértésed. Alig várjuk, hogy kiküldhessük számodra legújabb bútordarabodat!
  Elolvasom
 • Deluzzo áruház, deluzzo csomagszállítás, Photo by Ruchindra Gunasekara on Unsplash
  április 22, 2020

  Csomag státuszának ellenőrzése

  Kövesd nyomon csomagod aktuális státuszát egyszerűen, könnyedén!

  Kérdésed van, hogy hol tart megrendelésed? Áruházunkban egy új fejlesztésnek köszönhetően te magad is könnyedén ellenőrizheted, hogy épp milyen fázisában tart csomagod összekészítése. Email címed és jelszavad megadásával az alábbi státusz ellenőrző oldalon találod napi 2x frissülő adatot.

  Elolvasom
 • rendelj bútort online házhoz szállítással
  március 20, 2020

  Rövidített nyitva tartás, de zavartalan áruszállítás

  A legfrissebb kormányrendeletnek megfelelve bemutatótermünk hétköznap 15 óráig fogad vásárlókat. Az áruszállításunk és az online rendelések kiszolgálása jelenleg is a megszokott rendben zajlik, egyelőre zavartalan. A tumultus elkerülése miatt kérjük jelentkezz be Bemutatótermi látogatásod esetén telefonon, amelyet akár aznap is megtehetsz.

  Elolvasom
 • rendelés webáruházban, online rendelés
  március 16, 2020

  Lassítsuk együtt a vírus terjedését!

  Annak érdekében, hogy lassíthassuk a járvány terjedését, javasoljuk, hogy minden beszerzendő árut igyekezzen online rendelni, kiszállítással, előre fizetéssel, hogy elkerülhesd a felesleges érintkezést. A raktárkészlet nagysága miatt az áruellátás folyamatos webáruházunkban, leállást nem tervezünk.
  Elolvasom
 • https://www.freepik.com/free-photos-vectors/medical
  március 12, 2020

  Áruházunk működését nem gátolja a koronavírus (COVID-19)

  Áruházunk működését jelen pillanatban nem akadályoztatja a koronavírus miatt kialakult helyzet. Rendelését fogadjuk és kiszolgáljuk az eddigi 1-10 munkanapos szállítási határidővel. Termékeink olyan európai országból kerülnek beszállításra, melyekben nem áll fenn jelenleg szükségállapot, így az ellátás zavartalanul működik. Bemutatótermünk jelenleg is látogatható.
  Elolvasom
 • Megnyitott a Deluzzo Showroom
  október 31, 2019

  Megnyitott a Deluzzo Showroom

  Bemutatótermünk új helyen, 2019. november óta Újpesten, közvetlenül a Váci úton várja a látogatókat, akik személyesen szeretnék megtapasztalni, milyen a Deluzzo termékek minősége. Bemutatótermünkben a legnépszerűbb darabok kipróbálására van lehetőség. Főleg szék, irodai és főnöki forgószék, asztal, fotel és dekoráció szerepel a kiállított termékpalettában.
  Elolvasom
 • Megnyitott Webáruházunk - www.deluzzo.hu
  október 23, 2017

  Megnyitott Webáruházunk - www.deluzzo.hu

  Küldetésünk a deluzzo.hu lakberendezési áruházként az otthonok, illetve partner vállalkozások harmonikus életterének megteremtése termékeink segítségével. Széles választékot kínálunk, gyors szállítással, hogy mindenki megtalálhassa az elképzeléseinek leginkább megfelelő darabokat.
  Elolvasom