translation missing: hu.general.accessibility.skip_to_content

News

RSS
 • Rendelj Időben! Karácsonyi Szállítási Határidők a deluzzo.hu-n
  december 15, 2020

  Rendelj Időben! Karácsonyi Szállítási Határidők a deluzzo.hu-n

  Tájékoztatunk, hogy deluzzo.hu webáruházunkban a megnövekedett keresletre valamint a vírushelyzetre való tekintettel a szállítási határidő irodai bútorok és nagyob lakberendezési tárgyak esetében megnövekedett. 

  A 3-6 munkanapos átlagos szállítási határidőnk jelenleg 8-12 munkanap is lehet. 

  A karácsonyi dekorációk és ajándéktárgyak a megszokott 1-3 munkanapos határidővel rendelhetőek. 

  Elolvasom
 • Az igazi Black Friday
  november 27, 2020

  Az igazi Black Friday

  A "Black Friday" elnevezés a Philadelphia rendőségtől származik az 1960-as évekből, akik ezen a napon tapasztalt hatalmas autós és gyalogos forgalom miatt nevezhették el ezt a napot fekete pénteknek. Később a kereskedők ezt a kifejezést kezdték el kampányaik és akciók hirdetéséhez használni. 2005 óta ez a nap a legforgalmasabb nap az évben, ami a vásárlást illeti.
  Elolvasom
 • AJÁNDÉK MASZK a DELUZZONÁL
  május 16, 2020

  Ajándék MASZK 20 000 Ft feletti rendeléskor! - AKCIÓ LEJÁRT!

  2020. május 16-tól minden 20 000 Ft feletti összértékben a deluzzo.hu áruházban leadott rendelés mellé 1 db DELUZZO logóval ellátott prémium egészségügyi textil maszkot küldünk ajándékba. A május 16-tól leadott első 100 rendeléshez garantáltan jár!

  A maszkot vagy csomagodba illesztjük, vagy postai küldeményként küldjük.

  Elolvasom
 • Deluzzo áruház, deluzzo csomagszállítás, Photo by Ruchindra Gunasekara on Unsplash
  április 22, 2020

  Csomag státuszának ellenőrzése

  Kövesd nyomon csomagod aktuális státuszát egyszerűen, könnyedén!

  Kérdésed van, hogy hol tart megrendelésed? Áruházunkban egy új fejlesztésnek köszönhetően te magad is könnyedén ellenőrizheted, hogy épp milyen fázisában tart csomagod összekészítése. Email címed és jelszavad megadásával az alábbi státusz ellenőrző oldalon találod napi 2x frissülő adatot.

  Elolvasom
 • rendelj bútort online házhoz szállítással
  március 20, 2020

  Rövidített nyitva tartás, de zavartalan áruszállítás

  A legfrissebb kormányrendeletnek megfelelve bemutatótermünk hétköznap 15 óráig fogad vásárlókat. Az áruszállításunk és az online rendelések kiszolgálása jelenleg is a megszokott rendben zajlik, egyelőre zavartalan. A tumultus elkerülése miatt kérjük jelentkezz be Bemutatótermi látogatásod esetén telefonon, amelyet akár aznap is megtehetsz.

  Elolvasom
 • rendelés webáruházban, online rendelés
  március 16, 2020

  Lassítsuk együtt a vírus terjedését!

  Annak érdekében, hogy lassíthassuk a járvány terjedését, javasoljuk, hogy minden beszerzendő árut igyekezzen online rendelni, kiszállítással, előre fizetéssel, hogy elkerülhesd a felesleges érintkezést. A raktárkészlet nagysága miatt az áruellátás folyamatos webáruházunkban, leállást nem tervezünk.
  Elolvasom
 • https://www.freepik.com/free-photos-vectors/medical
  március 12, 2020

  Áruházunk működését nem gátolja a koronavírus (COVID-19)

  Áruházunk működését jelen pillanatban nem akadályoztatja a koronavírus miatt kialakult helyzet. Rendelését fogadjuk és kiszolgáljuk az eddigi 1-10 munkanapos szállítási határidővel. Termékeink olyan európai országból kerülnek beszállításra, melyekben nem áll fenn jelenleg szükségállapot, így az ellátás zavartalanul működik. Bemutatótermünk jelenleg is látogatható.
  Elolvasom