Tovább a tartalomhoz
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Találkozzunk a CONSTRUMA-n!

Találkozzunk a CONSTRUMA-n!

A CONSTRUMA kiállítási csokor zászlóshajója, a hazai legnagyobb, nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás. Tematikája lefed mindent, ami az építkezéshez szükséges, amire az építőipari szakembereknek vagy az építkező végfelhasználóknak szüksége van. 

A CONSTRUMA több évtizede a hazai építőipar szakmai csúcstalálkozója, ahol a jövő építőipari kihívásaira keresik a választ az ide érkező szakemberek.

A legújabb technológiák bemutatását a gyártók hazai és nemzetközi márkáinak jelenléte biztosítja. A szakmai programok és a kiállítás fókuszában 2023-ban is a jövő építőipari kihívásai állnak,  úgy mint az energiahatékonyság, az energiatakarékos otthonok, a fenntarthatóság.

A CONSTRUMA otthonkiállítási csokor részeként kerül megrendezésre a 11. OTTHONDesign OTTHONTEREMTÉSI Szakkiállítás, melyen cégünk is kiállítóként vesz részt. 

 

Az OTTHONDesign nagy hangsúlyt fektet mind a lakberendezési trendek, mind a hazai design kultúra bemutatására. A Lakberendezők Országos Szövetségének közreműködésével minden évben rendkívül impozáns, lakásbelsőt imitáló enteriőrben tekinthetik meg a látogatók a legújabb lakberendezési megoldásokat, színeket, stílusokat.

A DELUZZO standon megtalálhatod legújabb trendek szerint készült étkező- és nappalibútor kollekciónkat, konzultálhatsz kollégáinkkal és értékes segítséget kaphatsz amennyiben lakberendezés előtt állsz. Találkozz velünk a G pavilon 202A standon, közvetlenül a bejárat mellett! Légy vendégünk egy finom kávéra március 29 - április 2. között a HUNGEXPO-n.

Forrás: construma.hu

Előző cikk Áprilisi lakásbútor kedvezmény
Következő cikk Téli Garázsvásár a Bemutatóteremben

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás