Tovább a tartalomhoz
Új vezetői irodabútor szettek

Új vezetői irodabútor szettek

Megérkeztek az őszi irodabútor újdonságaink Bemutatótermünkbe

Tekintsd meg mind a 4 új vezetői irodabútor szettünket kiállítva és rendeld meg most -10% kedvezménnyel 2024.10.31-ig az OFFICE-AUTUMN24 kuponkóddal.

BOSS vezetői irodabútor szett

A markáns megjelenésű BOSS vezetői irodabútor szettet azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik szeretnék határozott, mégis kifinomult karaterüket kihangsúlyozni. A Boss bútorral berendezett vezetői iroda tekintélyes, elegáns mindemellett praktikus. Az enyhe márványmintával, és kifinomult arany részletekkel díszített fekete színű bútorszett íróasztala prémium műbőr és matt fekete ujjlenyomatmentes felületek kombinációja modern és karakteres a megjelenést kölcsönöz.

 

NEW WARREN vezetői irodabútor szett

A New Warren vezetői irodabútor szettünk a legnépszerűbb Warren vezetői irodabútor családunk újragondolt verziója. Különleges fa erezetes lapja a fekete részletekkel izgalmas és stílusos megjelenést kölcsönöz a beltérnek. Különösen ajánljuk fiatalos, határozott vezetőknek akik egy ár-érték arányban kiváló bútorcsaládot keresnek.

 

STRINE vezetői irodabútor szett

A Strine vezetői bútorszettet olyan irodába ajánljuk, ahol van tér. Nagy méretének köszönhetően betölti a teret, nagyfokú szabadságot ad a felhasználójának. Kifejezetten jó választás olyan vezető részére, aki sok papírral dolgozik, szüksége van a nagy asztalfelületre munkája során. Komódja is rendkívül nagy méretű, így számos tárolási lehetőséget is rejt magában. Különleges fa mintája a fekete részletekkel kombinálva erőt és önbizalmat sugároz.

 

BLANC vezetői irodabútor szett

Blanc-vezetoi-irodabutor-szett-deluzzo

A Blanc vezetői irodabútorszett számos variációba és méretben rendelhető így könnyedén illeszthető a már kialakított beltérbe. Karakteres, szögletes formái miatt kifejezetten fiatalos, precíz vezetőknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy minden a helyén legyen. Válaszhatod világos szürke, fa és beton mintázattal is, így tényleg számos igényhez illeszkedő, különleges modellről van szó. 

Ha megnéznéd az összes vezetői bútorszettünket, KATTINTS IDE.

Következő cikk Ünnepi Nyitvatartás Augusztus 19-25.

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás