Tovább a tartalomhoz
Vendéglátós terasztrendek 2024-ben

Vendéglátós terasztrendek 2024-ben

Ahogy a vendéglátóipar folyamatosan fejlődik, úgy változnak a vásárlók elvárásai és preferenciái is, különösen ami a szabadtéri élményeket illeti. Minden étterem, bár, reggeliző új trendekkel és innovációkkal próbál előrukkolni, hogy hívogató és stílusos teraszokat hozzanak létre, amelyek fokozzák a szolgáltatás élményét. Ebben a cikkben feltárunk néhány terasz trendet, amelyek 2024-ben formálják majd a vendéglátóipart.

1. A fenntartható hívogató

2024-ben a fenntarthatóság már nem csak trend: ez elvárás. A vendéglátóhelyek egyre gyakrabban választanak környezetbarát bútorokat és dekorációs lehetőségeket teraszaikra. Ide tartoznak a fenntartható anyagokból, például bambuszból, újrahasznosított fából és műanyagból készült bútorok. Ez nemcsak a környezettudatos gyakorlatok iránti növekvő igényekhez igazodik, hanem egy csipetnyi autentikusságot és egyediséget is ad a terasz hangulatához.

Ervoni vendéglátós kültéri szék - Deluzzo

2. “Multifunkci”

A rugalmasság kulcsfontosságú a vendéglátóipar folyamatosan változó világában. A vendéglők olyan bútorokba fektetnek be, amelyek könnyen alkalmazkodnak a különböző környezetekhez és alkalmakhoz. Ezek a helyek rakásolható székekkel, moduláris ülőgarnitúrákkal, állítható asztalokkal és sokoldalú világítási megoldásokkal, teraszaikat többfunkciós terekké varázsolják, amelyekben a hétköznapi étkezéstől az elegáns rendezvényekig minden elfér.

Corner vendéglátós kültéri szék - Deluzzo

3. Technológia - aki lemarad, kimarad

2024-ben a technológia döntő szerepet játszik az étkezési élmény fokozásában. A vendéglátóipari egységek olyan innovatív technológiai megoldásokat építenek be teraszterveikbe, mint a vezeték nélküli töltőállomások, intelligens világítási rendszerek, interaktív menükijelzők, vagy a már teret hódított QR kóddal és okostelefonnal elérhető étel- és itallapok, amivel még online rendelni is lehet! Ezek a technológiai fejlesztések nemcsak a hatékonyságot és a kényelmet javítják, hanem modern és futurisztikus légkört is teremtenek, amely vonzó, nem csak a műszakilag hozzáértőknek, de minden ügyfél számára.

Technológiai újítások a vendéglátásban Deluzzo

4. A kint az új bent

A szabadtéri étkezés térnyerésével a vendéglátóipari egységek elmossák a határokat a beltéri és kültéri terek között, hogy zökkenőmentes átmenetet teremtsenek. Ez a tendencia a teraszok kialakításában is megmutatkozik, ahol egyre népszerűbbek az olyan elemek, mint a behúzható tetők, a tolóüvegajtók és a beltéri bútorok. A vendéglátó egységek a belső terek kényelmét a teraszra hozva még magával ragadóbb és élvezetesebb étkezési élményt tudnak nyújtani egész évben.

Összemosódó határ a kültér-beltér között a vendéglátásban Deluzzo

5. A kultúra hódítása

Országunk gazdag kulturális örökséggel büszkélkedhet és a leleményes vendéglátóegységek ezt kamatoztatják, hogy egyedi és autentikus teraszélményeket teremtsenek. A hagyományos népi motívumoktól, a helyi alapanyagokon át, a kézműves termkékekig a vendéglátók a lokális kultúra elemeit illesztik be teraszterveikbe. Ez nemcsak a hangulatot és az identitás érzetét adja az étkezési élményhez, hanem mélyebb kapcsolatot biztosít az ügyfelekkel és a helyi közösséggel.

Lokális kultúra térnyerése 2024-ben a vendéglátásban Deluzzo

A vendéglátóipart 2024-ben formáló terasztrendek értékes betekintést nyújtanak a szektorban tevékenykedő cégek számára. A trendek megértésével és az azokhoz való alkalmazkodással a maximumra emelhetjük a vendégélményt, ami sikeressé teszi vállalkozásunkat. A tökéletes terasz kialakításához pedig a DELUZZO hatalmas kültéri bútor választékot kínál, amivel fejedelmi szintre emelhetjük a vendéglátást.

Előző cikk Erkélytrendek - hogyan virágoztassuk fel a szűk helyeket?
Következő cikk Valentin-nap: a szerelem és a kényelem ünnepe

Szólj hozzá!

Hozzászólásod publikálás előtt mindig jóváhagyjuk.

*Kötelező mező

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás