Tovább a tartalomhoz
Új irodai és vezetői forgószék kínálat a DELUZZO-nál

Új irodai és vezetői forgószék kínálat a DELUZZO-nál

Megérkezett a DELUZZO legújabb márkája. Amit elárulhatunk, hogy az egyébként rendkívül széles kínálatunk számos hiánypótló igényt kielégítő irodai és vezetői forgószék modellel bővült. Összesen 32 db irodai szék került kiállításra, a korábbi 35 szék mellé. Egyedülálló választékkal várunk, 300 négyzetméteren.

Az új székek tekintetében nincs minimum rendelési mennyiség, személyre szabhatod, kiválaszthatod a színét, az anyagát, a forgószék mechanikáját és maximum 5 hét alatt kézhez veheted saját megálmodott székedet. 

Gyere és légy az elsők között, akik részesülhetnek ebből a szuper kínálatból. Kipróbálni és megrendelni jelenleg Budapest, IV. kerület Váci út 40 szám alatti Bemutatótermünkben, személyesen lehetséges. Hamarosan a deluzzo.hu kínálatában is elérhetőek lesznek az új modellek bevezető áron, 10% kedvezménnyel egész Májusban.

Ha kompromisszumok nélkül választanál széket otthonra, az irodádba, vagy kollégáiddal együtt, akkor ebből a választékból garantáltan ki tudunk szolgálni, mert mind elérhető! Jó minőségű, hosszan tartó darabokat kínálunk, elérhető áron. Ráadásul most kedvezményt is érvényesíthetsz rá.

Várunk szeretettel Bemutatótermünkben!

Címünk: 1044 Budapest, (Külső) Váci út 40. 5. épület (Royal bútor/Holland udvar bútorbolt II. emelet). Megnézem a térképen

Kérjük, jelentkezz be, hogy végig tudjunk kísérni a kiválasztási folyamaton és a funkciókat első kézből, könnyedén megismerd szakértő kollégánk segítségével!

 

Előző cikk xDrive gamer székek -20% Bevezető Kedvezménnyel kizárólag a Deluzzonál
Következő cikk Adventi Kalendárium: Dec. 1. Díszgyertya 1+1 akció!

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás