Tovább a tartalomhoz
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Zavartalan Működés és Rendelésátvétel a korlátozások idején is

Zavartalan Működés és Rendelésátvétel a korlátozások idején is

Megrendelésed a korlátozások ideje alatt is zavartalanul átveheted házhozszállítással vagy áruátvételi pontunkon!

A Kormány 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról alapján Bemutatótermünk látogatása és a személyes ügyintézés szünetel a korlátozások fennmaradásáig, előre láthatóan Húsvétig.

A személyes megtekintésen és ügyintézésen kívül minden egyéb folyamatunk zavartalanul működik. Elérhető ügyfélszolgálatunk, működik a raktárunk és a rendelések feldolgozása, valamint az áruszállítás is. Futár partnereink a kiszállítást továbbra is zökkenőmentesen biztosítják, valamint a személyes átvételi ponton is megoldott rendelésed érintésmentes átvétele. Az egyetlen feltétele ez idő alatt a személyes átvételnek áruátvételi pontunkon, hogy az áru már az átvétel előtt ki legyen fizetve, mert a helyszínen való fizetést és a személyes ügyintézést ez idő alatt nem tudjuk biztosítani.

Szervizünk zárt ajtók mögött üzemel, kizárólag csomagküldővel visszajuttatott termékeket áll módunkban befogadni. Személyes ügyintézésre járványügyi kockázat miatt nincs mód a korlátozások érvényben maradása idejéig. Köszönjük megértését.

Az érintésmentes áruátvétel Bemutatótermünk raktárában megoldott, az ipartelep belső udvarában tudsz parkolni, és rendelésed kiadásra kerül, amennyiben az áru értéke már rendezve van, valamint egyezteted átvételi szándékod telefonon ügyfélszolgálatunknak: +36707703237 

Előző cikk Rendelj Nitro Concepts gamer széket és megajándékozunk 6 db HELL energiaitallal!
Következő cikk Rendkívüli ügyfélfogadás Márc. 6-7-én Szombaton és Vasárnap is fogadunk!

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás