Tovább a tartalomhoz
DELUZZO szolgáltatások

Hogyan válasszunk irodai széket? II. Rész

- Interjú a Deluzzo értékesítési vezetőjével -

Van egy szlogenünk, ami remekül összefoglalja filozófiánkat:

Szívből. Jövő. Stílus.

Interjúnk első felében szó volt a székek típusairól, hogy milyen szempontokat kell mérlegelni a vásárlás előtt, most pedig nézzük meg, hogyan működik a Deluzzo, és milyen szolgáltatásokat kínál.

Kezdjünk egy még mindig aktuális témával: a Covid megjelenése óta egyre több helyen jellemző, hogy megtartották a Home Office munkavégzést. Mit tanácsolnál azoknak, akik az otthonukat kell, hogy használják munkavégzésre?

Home office bútor és szék deluzzoUgye beszélhetünk olyan személyekről, akiknél a munkáltató támogatja a vásárlást, és azokról, akiknél nem. Habár ezutóbbiak nehezebb helyzetben vannak, mindenképpen azt tanácsolnám mindenkinek, hogy gondosan válogassa meg, milyen széket vásárol otthonra, hiszen ott is teljes munkaidőt végez, napi 8-10 órát tölt a székben, attól függetlenül, hogy nem jár be az irodába.

Emberek egészségéről beszélünk, úgyhogy javaslom, a kényelmet vegyék elsődleges szempontnak, és találják meg ár-érték arányban a számukra legmegfelelőbb terméket. Jöjjenek el a bemutatótermünkbe, mi ingyenesen adunk tanácsot, és itt ki is próbálhatják az elérhető termékeinket. Közel 100 forgószék típus közül tudnak válogatni.

Kinek tanácsolod még a bemutatótermet és a székek kipróbálását?

Ha van már egy jól bevált modell, nem feltétlenül kell ellátogatni hozzánk, de aki hosszabb távú ülőmunkát végez, akinek fontos az ergonómia, illetve aki nem tud, vagy nem szeretne webáruházból választani, mindenképpen javaslom, hogy látogasson el hozzánk és kérje szakmai tanácsunkat. Nyilvánvalóan a webshopunkban megpróbálunk a lehető legpontosabb információkkal szolgálni egy-egy termékleírásnál, de pl. azt, hogy 54 cm az ülés szélessége, nem mindenki tudja értelmezni, nem beszélve arról, hogy kialakításában, szivacsozásában modellenként bármelyik termék eltérő lehet. Attól függetlenül, hogy milyen benyomást kelt egy fotón, kipróbálva más érzést nyújthat.

És hogyan lehet látogatni a bemutatótermet?

2022 ősztől már három szinten várjuk vásárlóinkat, ahol mindig van valamilyen újítás, folyamatosan bővítjük kínálatunkat.

A bemutatótermünkbe bárki ellátogathat, mindenki számára tudjuk garantálni a díjmentes szolgáltatásunkat, a személyes professzionális tanácsadást, de ahhoz, hogy a kiszolgálás exkluzivitását fenntarthassuk, üzleti projektekhez, irodák, éttermek berendezéséhez szakértő kollegáink időpontfoglalónk alapján fogadják az ügyfeleket. Gyorsan és kényelmesen itt tud időpontot foglalni.

Ha egy érdeklődő saját magának szeretne széket választani, kollegánk tájékoztatja a számára legmegfelelőbb termékekről, figyelembevéve az egyén testi adottságait és a számára legfontosabb szempontokat. Egyéb pl. garanciális kérdésekre is válaszol, vagy az alapvetően gyors kiszállítással kapcsolatban nyújt felvilágosítást. A tanácsadás, segítségnyújtás végén pedig lehetőség van személyes vásárlásra is, illetve aktuális darabok készletről azonnal elvihetőek. Az azonnali raktárkészletről szintén segítségül vannak a kollegák. Tehát nem feltétlenül a webshop áll rendelkezésre.

Hogyan zajlik egy szaktanácsadás?

Szaktanácsadás

Ha valamilyen berendezési projektről van szó, a foglalt időpontban katalógusokból elérhető termékcsaládokat ajánlunk, óriási szín- és anyagmintákból válogatunk összeillő darabokat, illetve bizonyos terméktípusokat a bemutatótermünkben is megmutatunk, így a termékek minőségét is tudjuk prezentálni kézzel foghatóan az ügyfélnek. Ezáltal az érdeklődő egyfajta benyomást kaphat az általunk forgalmazott termékek minőségéről és kiviteléről, hogy döntését még könnyebben tudja meghozni. A konzultációt követően egyeztetünk a gyártóval a variációkról, lehetőségekről, adott esetben rendelkezésre bocsájtjuk a 3D modelljeit termékeinknek a belsőépítészeti látványtervhez, majd jóváhagyást követően egy végleges árajánlat formájában küldjük meg a megbeszélteket. Ezek általában hosszabb, folyamatos egyeztetések eredményeként alakulnak ki és mindig nagy sikerként éljük meg.

Csak személyesen adtok tanácsot?

Nem. Ha szükséges, e-mailben és telefonon is tudunk tanácsokkal ellátni egy-egy ügyfelet. Írjon nekünk, és mi fel fogjuk keresni. Illetve az ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben telefonon is rendelkezésre áll általános szakmai tanácsokat illetően.

A vásárlás után fontos lépés a termékek helyes összeszerelése. Ehhez mit tudnál tanácsolni?

Hogy a csomaghoz tartozó, vagy a termékhez ajánlott eszközökkel dolgozva a mellékelt útmutató alapján járjon el! Helytelenül összeszerelt termék után sajnos nem tudja érvényesíteni a garanciát, így, ha az összeszerelést inkább másra bízná, nálunk erre is van lehetősége: egyszeri díj ellenében igénybe veheti a szerelési szolgáltatásunkat. Kisebb mennyiségnél (1-5 termék) szakszervizünkben szereljük össze a termékeket, de nagyobb mennyiségnél lehetőség van a rendeltetési helyen történő összeszerelésre és hulladékkezelésre.

Például az Alya forgószékről már készült összeszerelési útmutató, mely a képre kattintással elérhető a Deluzzo YouTube csartornáján.

Mi történik, ha meghibásodik egy termék?

Van egy saját, professzionális szakszervizünk, akik garanciaidőn belül díjmentesen szervizelik a meghibásodott terméket. Ennek helyszíne a bemutatótermünk alagsora. De előfordult már, hogy igényeltek szervizelési és ellenőrzési szolgáltatást nagyobb projektjeinknél. Ennek árazása és vállalása egyedi igények mentén zajlik.

Bővebben, mi a teendő meghibásodás esetén: Garancia aloldalunkon olvasható.

Végül, összefoglalnád kérlek, hogy az ügyfelek miért válasszák a Deluzzot?

A vásárlóinkat több csatornán igyekszünk professzionálisan kiszolgálni. Van egy szlogenünk, ami remekül összefoglalja filozófiánkat: Szívből. Jövő. Stílus. Azért, mert szívből szeretjük azt, amit csinálunk, mert jövőbe mutató üzleti filozófiánk van, és mert a mai trendnek megfelelő, stílusos modelleket tudjuk biztosítani.

Előző cikk Hogyan válasszunk irodai széket? Interjú I. Rész

Szólj hozzá!

Hozzászólásod publikálás előtt mindig jóváhagyjuk.

*Kötelező mező

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás