Tovább a tartalomhoz
https://www.freepik.com/free-photos-vectors/medical

Áruházunk működését nem gátolja a koronavírus (COVID-19)

A magyarországi szükséghelyzet fennállása miatt fontosnak tartjuk, hogy vásárlóinkat megfelelően tájékoztassuk a vásárlásukat érintő kérdésekben.

Áruházunk működését jelen pillanatban nem akadályoztatja a koronavírus miatt kialakult helyzet. Rendelését fogadjuk és kiszolgáljuk az eddigi 1-10 munkanapos szállítási határidővel. Termékeink olyan európai országból kerülnek beszállításra, melyekben nem áll fenn jelenleg szükségállapot, így az ellátás zavartalanul működik.

Az online vásárlással felelősen viselkednek, hiszen csökkentik a vírus elkapásának és terjesztésének kockázatát. Lehetőséget biztosítunk a jövőben is a termékekről való konzultációra telefonon és emailes elérhetőségünkön is.

Bemutatótermünk jelenleg is látogatható. Az érdeklődő(ke)t arra kérjük, hogy amennyiben a koronavírus tüneteit tapasztalja magán, tartsa be a megfelelő intézkedéseket, és bemutatótermünkbe ne látogasson el. Telefonos egyeztetés, illetve a termékek személyes kipróbálását otthonába könnyedén intézheti továbbra is.

Figyeljünk egymásra és önmagunkra!

Köszönettel,

A deluzzo.hu munkatársai

 

Előző cikk Lassítsuk együtt a vírus terjedését!
Következő cikk Megnyitott a Deluzzo Showroom

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás