Tovább a tartalomhoz
rendelés webáruházban, online rendelés

Lassítsuk együtt a vírus terjedését!

Fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassuk, a Magyarországon kialakult járványügyi helyzet miatt vásárlóinkat. Cégünk az előírt intézkedéseket folyamatosan figyelemmel kíséri, és azokat betartva folytatja üzletmenetét. Az alábbi bejegyzésben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, hogy közösen tehessünk lépéseket a vírus megfékezésére.

Annak érdekében, hogy lassíthassuk a járvány terjedését, javasoljuk, hogy minden beszerzendő árut igyekezz online rendelni, kiszállítással, előre fizetéssel, hogy elkerülhesd a felesleges érintkezést. Áruházunkban lehetőséged van online rendelést leadni, kifizetni és kiszállítást kérni. Raktárkészletünk nagysága miatt az áruellátás folyamatos webáruházunkban, leállást nem tervezünk.

A rendelések menete áruházunkban 2020. 03. 16-tól.

Rendelések fogadása

Rendelésed minden munkanapon a megszokott munkaidőben 9-18 óra között dolgozzuk fel, és továbbítjuk raktárunknak. A rendeléseket jelenleg Bemutatótermünkben lévő irodánkban fogadjuk, de a home office lehetőségére is fel vagyunk készülve.

Rendelések összekészítése

A csomagok összekészítés során raktárunkban fokozottan odafigyelünk a higiéniás előírások betartására. Cégünk az előírt intézkedéseket figyelemmel kíséri, és azokat betartva folytatja üzletmenetét. Az összekészítés üteme jelenleg változatlan, 2-3 munkanap.

Rendelések szállítása

Futár partnereinktől mindeddig nem jutott tudomásunkra olyan tényező, mely a megrendelésed kiszállítását akadályozná. Futár partnerünk maszkban, kesztyűben kezeli az árut, így minimalizálva a vírus esetleges közvetett terjedését.

Jelenleg minden a megszokott rendben és határidővel működik áruházunkban, így csomagod a rendeléstől számított 3-6, de legfeljebb 10 munkanapon belül átveheted. 

Ügyfélszolgálat

Bármilyen felmerülő kérdés esetén ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetsz minden munkanap: 9-18 óra között, szombaton 9-14-ig. Információkérés: +36 30 300 7354 vagy info@deluzzo.hu

 

FRISS HÍR: Bemutatótermünkben az újonnan hozott előírásoknak megfelelően 15 óráig fogadunk látogatókat bejelentkezés alapján. Akár aznap is bejelentkezhetsz!

Ügyfélfogadási rend bejelentkezés alapján:

H-P: 9-15 ó

Szo: 9-14 ó

Köszönjük megértésed!

Előző cikk Rövidített nyitva tartás, de zavartalan áruszállítás
Következő cikk Áruházunk működését nem gátolja a koronavírus (COVID-19)

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás