Tovább a tartalomhoz
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Deluzzo áruház, deluzzo csomagszállítás, Photo by Ruchindra Gunasekara on Unsplash

Csomag státuszának ellenőrzése

Kövesd nyomon csomagod aktuális státuszát egyszerűen, könnyedén!

Kérdésed van, hogy hol tart megrendelésed? Áruházunkban egy új fejlesztésnek köszönhetően te magad is könnyedén ellenőrizheted, hogy épp milyen fázisában tart csomagod összekészítése. Email címed és jelszavad megadásával az alábbi státusz ellenőrző oldalon találod napi 2x frissülő adatot.

Hogyan működik csomagküldésünk, és milyen státusz mit jelent?

Áruházunknak hatalmas készlete van, több tízezer négyzetméternyi raktárterület szolgálja ki vevőink rendeléseit. Éppen emiatt a csomagküldésünk rendszerint 3-6 munkanapot vesz igénybe, de maximum 10 munkanap alatt biztosan kiszolgálunk. Az alábbi státuszokat magyarázatát alább olvashatod: 

0. státusz: Rendelésed fogadtuk

Megrendelésed beérkezett áruházunkba és ügyintéző feldolgozására vár.

1. státusz: Átutalás beérkezés alatt (opcionális)

Amennyiben előre utalással fizetsz, ez a státusz jelzi, hogy a díjbekérőt kiküldtük email címedre. Ezen felül egy megerősítő emailt is kapsz, amely szintén tartalmazza az utalás adatait.

2. státusz: Rendelésed feldolgozás alatt

Rendelésed adatait kollégánk ellenőrzi. Ilyenkor történik az adatok áttekintése, az esetlegesen hiányzó adatok bekérése. Ekkor értesítünk, ha rendeléseddel bármilyen probléma merül fel. Ekkor fogadjuk el a PayPal-es kifizetést / ellenőrzésre kerül bankszámlánkon az átutalás / jóváhagyásra kerül az utánvétes fizetési mód.

3. státusz: Rendelésed átadva a raktárnak

Miután rendelésed adatait ellenőriztük, rendelésedet a raktáros kollégák fogadják. Ekkor újra összevetik a tényleges raktárkészleten lévő termékeket és a rendelésedben szereplő tételek elérhetőségét. 

4. státusz: Összekészítés folyamatban

 A raktárosok a rendelések átadásának sorrendjében dolgozzák fel, majd készítik össze a rendelésedet. Ebben a státuszban kerül a dobozba rendelésedhez tartozó termék(ek) összes alkatrésze. Igyekeznek gyorsak lenni, de a reklamációk elkerülése miatt alaposan, nem sürgetve végzik munkájukat. Éppen ezért nem veszünk előre rendelést, amennyire tudjuk minimalizáljuk az ilyenkor beékező kérések és módosítások lehetőségét.

5. státusz: Csomag összekészítve (futár felvételére vár...)

Amikor megkapjuk a visszaigazolást raktárunktól, hogy a csomagod összekészült, akkor megrendeli adminisztrátorunk a csomagfelvételt a futárszolgálattól, vagy értesít a személyes átvételt illetően. Még aznap délután felveszi partnerünk a csomagod, hogy aztán másnap kiszállítsa.

Ha a futár felvette a csomagot, akkor elviszi a központi raktárba, ahonnan másnap kora hajnalban utazik csomagod a kiszállítás helye szerinti kisebb depóba.

6./A státusz: Kiszállítás alatt..

A csomagod a kiszállítás helye szerinti futár kézbesítésre átveszi. Ekkor kapsz a kiszállítás várható időintervallumáról egy tájékoztatót, hogy mikorra várható az átvétel. Ezt az intervallumot nem lehet befolyásolni. Ha nem megfelelő az adott napon a szállítás, a csomagértesítőben kérhetsz másik napot.

6./B státusz: Rendelésed átvehető Bemutatótermünkben

Rendelésed a Bemutatótermünkben átveheted. Ebben az esetben küldünk egy tájékoztatást emailben a teendőkről.

7. státusz: Rendelésed teljesítve

Rendeléseddel további teendő nincs. Csomagod igazolhatóan átvetted tőlünk.

 

Előző cikk Ajándék MASZK 20 000 Ft feletti rendeléskor! - AKCIÓ LEJÁRT!
Következő cikk Nem akadály a kijárási korlátozás! Rendelj otthonról kényelmesen, házhoz szállítással!

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás