Tovább a tartalomhoz
online bútor rendelése, Andrea Piacquadio fotója a Pexels oldaláról

Nem akadály a kijárási korlátozás! Rendelj otthonról kényelmesen, házhoz szállítással!

Számunkra nincs akadály! A deluzzo.hu munkatársai a március 27-én életbe lépett kijárási korlátozás idején is a megszokott rend szerint fogadják, összekészítik és feladják csomagod a futárszolgálatnak! Rendelj biztonságosan otthonodba webáruházunkban. Bátorítunk az előre fizetésre, hogy kontaktus mentesen vehesd át a futártól csomagod. Természetesen az utánvét lehetősége is biztosított. 

Az irodai munkavégzést és a raktározás feladatokat kollégáink továbbra is folytatják a cég telephelyén. A Deluzzo Kft. felelősséggel tartozik kollégái iránt, vezetőségünk biztosítja a munkavégzéshez a megfelelő védőfelszerelést, kézmosási, fertőtlenítési lehetőséget, partnerünktől beszerzett fertőtleníthető textil szájmaszkokat és gumikesztyűt.

Bemutatótermünk jelenleg zárva tart a kijárási korlátozás végéig (2020. április 11-ig), ezt követően, ha nem lép életbe újabb korlátozás, bejelentkezés alapján fogadunk látogatókat. Arra kérünk, ha eljönnél bútort megtekinteni, maszkban és kesztyűben érkezz. Ha nem áll rendelkezésedre, kollégáinknál vásárolhatsz az sosmaszk.hu-n elérhető árakon.

Előző cikk Csomag státuszának ellenőrzése
Következő cikk Rövidített nyitva tartás, de zavartalan áruszállítás

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás