Rólunk

Így dolgozunk mi

Küldetésünk

Vásárlóink kényelmét nem csak termékeink által, de üzletmenetünkkel is szolgáljuk. Küldetésünk a Deluzzo webáruház által az otthonok illetve vállalkozások harmonikus életterének megteremtése termékeink segítségével. Nagy választékot kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa az elképzeléseinek leginkább megfelelő darabokat. Elkötelezettségünk a minőségi termékek iránt természetesen töretlen. Olyan bútorokat és dekorációs kiegészítőket forgalmazunk, amelyeket mi magunk is örömmel használunk minden egyes nap.

Hozzáállásunk

Üzletünkben a vevőorientáltság köré szerveződik minden folyamatunk. Mi, a Deluzzo vagyunk a vásárlóinkért, partnereink kényelméért! Igyekszünk minden esetlegesen felmerülő problémát a lehető legkényelmesebb és legkedvezőbb formában megoldani. Fordulj bizalommal hozzánk kérdéseddel, problémáddal, akár munkaidőn kívül is állunk rendelkezésedre. Ígérjük a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot, ha épp a vasárnapi ebéd közben hívsz is.

A Deluzzo.hu csapata


 Laczkó Máté (Ügyvezető - Tulajdonos)

Kajakversenyzőként nevelkedve megszállottan kerestem a fejlődési lehetőségeket, mely megalapozta a jelenlegi gondolkodásmódomat. Egy álmom beteljesüléseként, immár a cégünk ügyvezetője és egyik tulajdonosaként határozott elképzeléseimmel törekszem fejleszteni a webes megjelenést, a logisztikát a beszerzést és az értékesítés oldaláról is. A vásárlói visszajelzéseket kiemelt figyelemmel kezelem, amelyeket aztán beépítve folyamatainkba biztosítjuk a lehető legjobb vásárlói élményt.

 


Kürtössy Diána (Tulajdonos)

Végzett közgazdászként az Amszterdami Egyetemen és a holland fővárosban megszerzett tudásom, inspirációim bontakoztatom ki webáruházunkban. Törekszem a dinamikus, közvetlen stílust képviselni, a digitális újításokat áruházunkba integrálni.

Miben jelentkezik mindez? Mindenben, amit a kedves érdeklődőink, vásárlóink az áruházunkban és a mögöttes folyamatokban tapasztalnak. Jelen van a kiemelt figyelmet és időt kapó vevői kapcsolattartásban, a gördülékeny, gyors problémamegoldásban, a megbízhatóságban és lelkiismeretességünkben. Igyekszünk a felénk érkező kéréseket és kérdéseket mindig szem előtt tartani, vásárlóink érdekeit és jogait maximálisan tiszteletben tartani. 

A beszállító és szolgáltató partnereinkkel kialakított jó viszonyban és hatékony együttműködésben legalább annyira hiszünk, mint a vásárlóink felé tanúsított tiszteletben. Bízunk benne, hogy valamennyit Te magad is megtapasztalod.