Tovább a tartalomhoz

Szívből. Jövő. Stílus.

A DELUZZO márka jelmondatának szavai összeolvasva és önmagukban is jelentéssel bírnak. Bútoraink olyan design darabok, melyeket szívből jövően, a szakma szeretetével alkották meg tervezőink, szem előtt tartva a praktikum mellett a stílusos megjelenést. Szívből, odaadással dolgozunk nap mint nap egy olyan jövőbe mutató vállalkozásban, ahol saját márkánk kínálatában a stílus kiemelkedő szerepet kap.

Holisztikusan gondolkodunk a bútorozásban, így olyan bútormegoldásokat kínálunk, hogy a DELUZZO termékekkel be tudjuk rendezni otthonod, vendéglátóegységed és irodád is, hiszen tapasztalataink alapján ezekben a szegmensekben gyakran van átfedés vagy járnak kéz-a-kézben.

 

Mit jelent a DELUZZO márka?

A DELUZZO márkát határozott elképzeléseink alapján hoztuk létre. A minket is magával ragadó mediterrán életstílust csempésszük be a bútoraink által a mindennapokba. Bár a cég 100%-ban magyar tulajdonú, az olasz csengés nem véletlen, az életérzés, a stílus, a design és a méltán neves olasz bútoripar inspirálta. Az olasz lusso szóból ered, annak továbbgondolásával alkottuk meg ezt a márkanevet. Kerek betűi a harmóniát, míg éles, egyenes betűi a dinamikát és a lendületet szimbolizálják, mindezt egy nem mindennapi dallamos márkanévbe csomagolva.

 A DELUZZO márka védjegy oltalom alatt áll.

A DELUZZO megálmodói


 Laczkó Máté

(Ügyvezető)

A bútoriparos szakma iránti érdeklődésem egészen a gyermekkoromig nyúlik vissza, amikor a nagyapám műhelyében barkácsoltam és építettem fából. Nagy érdeklődéssel voltam a tárgyak elkészítése iránt, kerestem a válaszokat. Kajakversenyzőként saját hajót és lapátot tervezgettem. A gyártás iránti szenvedélyem és a megszállott versenyzői múltam nagyban hozzájárult jelenlegi sikereimhez. A Deluzzo Kft. ügyvezetője és tulajdonostársaként legfontosabb feladatom a bútorkészítés és -szerelés szakmai vezetése mellett, a cég vízióját képviselni, mely nem más, mint Európa meghatározó bútormárkájává emelni a DELUZZO nevet. Ez az út 2017-ben kezdődött, immáron 7 éve töretlenül fejlődik cégünk.

 


Laczkó-Kürtössy Diána 

(Kereskedelmi vezető)

A University of Amsterdam gazdálkodás és menedzsment közgazdász mesterképzésén tanulva döntöttem el, hogy néhány évnyi e-commerce szakmai tapasztalat és korábbi kereskedelem és marketing alapszakos Corvinusos és EVK-s egyetemi éveimet követően vállalkozóként folytatom karrierem. A holland kereskedelmi szemlélet rendkívül inspirálóan hatott rám, hogy a legújabb jövőbe mutató digitális megoldásokat integráljam cégünk működésébe. Feladatom a marketing csapatunk koordinálása mellet a cégünk gazdasági vezetése, a víziójának eléréséhez szükséges út lehetővé tétele pénzügyileg. A közös munkánk eredményeképp a DELUZZO évről évre sikeresebb, dinamikusan növekvő árbevételű és létszámú.

 

IDŐVONAL

A DELUZZO márkát 2017. Októberében indítottuk el, mely akkor még csak dekorációs termékek kiskereskedelmével foglalkozott. Néhány évnyi tudatos, kitartó munka és infrastrukturális fejlesztés következtében lépésről lépésre jutottunk el oda, hogy előbb kisbútorok, majd kis idő múlva már a jelentősen nagyobb méretű és súlyú, összeillő bútorcsaládok kerültek be kínálatunkba. Termékeinket kizárólag nálunk, a DELUZZO márka égisze alatt kaphatják meg a megrendelőink. Gyárainkkal rendkívül szoros együttműködésben ma már egy Szívből jövő, Jövőbemutató bútorkínálattal találkozhatsz, melyből természetesen a Stílus sem hiányozhat! 

 

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás