Tovább a tartalomhoz
Rendelj Dec. 10-ig, hogy megérkezzen Karácsonyig 🎄🎁
Rendelj Dec. 10-ig, hogy megérkezzen Karácsonyig🎄🎁

Rólunk

Vásárlóink kényelmét nem csak termékeink által, de üzletmenetünkkel is igyekszünk szolgálni. Küldetésünk deluzzo.hu lakberendezési áruházként az otthonok, illetve partner vállalkozások harmonikus életterének megteremtése termékeink segítségével. Széles választékot kínálunk, az átlagnál gyorsabb kiszállítással, hogy megtalálhasd az elképzeléseidnek leginkább megfelelő darabokat. Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek iránt, így törekszünk olyan bútorokat és dekorációs kiegészítőket forgalmazni, amelyeket mi magunk és kollégáink is örömmel használunk minden egyes nap.

Üzletünkben a vevőink köré szervezzük minden folyamatunkat. Mi, a Deluzzo csapata vagyunk felelősséggel a vásárlóinkért, partnereink kényelméért! Igyekszünk minden esetlegesen felmerülő problémát a számodra lehető legkényelmesebb és legkedvezőbb formában megoldani. Fordulj bizalommal hozzánk kérdéseddel, problémáddal elérhetőségeinken. Ígérjük, a te esetedet is kiemelt fontossággal fogjuk kezelni.

A Deluzzo.hu megálmodói


 Laczkó Máté

(Ügyvezető)

Élsportolóként, kajakversenyzőként nevelkedve megszállottan kerestem a fejlődési lehetőségeket, mely megalapozta a jelenlegi gondolkodásmódomat. Egyik célom beteljesüléseként, a Deluzzo Kft. ügyvezetője és tulajdonostársaként határozott elképzeléseimmel törekszem fejleszteni a webes megjelenést, koordinálom a logisztikát. Gyakran magam is kapcsolatba lépek vásárlóinkkal, akiknek visszajelzéseit kiemelt figyelemmel kezelem. Ezt a rendkívül hasznos információt később beépítjük folyamatainkba, mely által biztosítjuk a lehető legjobb és legkomfortosabb vásárlói élményt.

 


Laczkó-Kürtössy Diána 

(Kereskedelmi vezető)

A University of Amsterdam vállalkozás és innováció közgazdász mesterképzésén tanulva döntöttem végleg el, hogy az egyetemi éveket követően kipróbálom magam vállalkozóként. A holland életszemlélet rendkívül inspirálóan hatott rám, és elhatároztam, hogy itthon bontakoztatom ki a tapasztalataimat. Törekszem rá, hogy a legújabb digitális megoldásokat, valamint a nyugaton már alapvetésként kezelt vevőorientált szemléletet áruházunkban egyedülállóként tapasztalják meg ügyfeleink.

Felmerül a kérdés, hogy hol tapasztalhatják meg mindezt? Szinte minden fronton, webáruházunk látható és nem látható folyamataiban is jelen van. Ilyen a kiemelt figyelmet kapó vevői kapcsolattartás, a gördülékeny problémamegoldás, a megbízhatósága és lelkiismeretessége cégünk dolgozóinak. A felénk érkező kéréseket és kérdéseket mindig kiemelten kezeljük, vásárlóink érdekeit és jogait maximálisan tiszteletben tartva építjük üzletünket.

A beszállító és szolgáltató partnereinkkel kialakított jó viszony és hatékony együttműködés szintén fontos összetevője a sikerünknek, csak úgy mint a vásárlóink felé tanúsított rugalmasságunk. Bízunk benne, hogy valamennyit Te magad is megtapasztalod! Fordulj hozzánk bátran tanácsért, bombázz kérdésekkel, kérésekkel, mert az informálódás rendkívül fontos része a megalapozott döntés meghozatalának.

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás