translation missing: hu.general.accessibility.skip_to_content
Csomagküldésünk zavartalanul működik a kijárási korlátozás ellenére!
Csomagküldésünk zavartalanul működik a kijárási korlátozás ellenére!

Rólunk

Vásárlóink kényelmét nem csak termékeink által, de üzletmenetünkkel is szolgáljuk. Küldetésünk deluzzo.hu lakberendezési áruházként az otthonok, illetve partner vállalkozások harmonikus életterének megteremtése termékeink segítségével. Széles választékot kínálunk, gyors szállítással, hogy mindenki megtalálhassa az elképzeléseinek leginkább megfelelő darabokat. Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek iránt, így törekszünk olyan bútorokat és dekorációs kiegészítőket forgalmazni, amelyeket mi magunk és kollégáink is örömmel használunk minden egyes nap.

Üzletünkben a vevőink köré szervezzük minden folyamatunkat. Mi, a Deluzzo csapata vagyunk felelősséggel a vásárlóinkért, partnereink kényelméért! Igyekszünk minden esetlegesen felmerülő problémát a vásárlóinknak lehető legkényelmesebb és legkedvezőbb formában megoldani. Fordulj bizalommal hozzánk kérdéseddel, problémáddal, akár munkaidőn kívül is állunk rendelkezésedre. Ígérjük a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot, ha épp a vasárnapi ebéd közben hívsz is.

A Deluzzo.hu megálmodói


 Laczkó Máté (Ügyvezető)

Kajakversenyzőként nevelkedve megszállottan kerestem a fejlődési lehetőségeket, mely megalapozta a jelenlegi gondolkodásmódomat. Egy álmom beteljesüléseként, a Deluzzo Kft. ügyvezetője és tulajdonostársaként határozott elképzeléseimmel törekszem fejleszteni a webes megjelenést, koordinálom a logisztikát a beszerzés és az értékesítés oldaláról is. A vásárlói visszajelzéseket kiemelt figyelemmel kezelem, amelyeket aztán beépítve folyamatainkba biztosítjuk a lehető legjobb és legkomfortosabb vásárlói élményt.

 


Laczkó-Kürtössy Diána 

(Marketing és Értékesítésért felelős vezető)

2016-ban az Amszterdami Egyetem vállalkozás és innováció mesterképzésén vetődött fel bennem, hogy kipróbálom magam vállalkozóként. A holland életszemlélet rendkívül inspirálóan hatott rám, és elhatároztam, hogy itthon bontakoztatom ki ezeket a tapasztalataimat. Törekszem rá, hogy a legújabb digitális megoldások által nyújtott, a nyugaton már alapvetésként kezelt vevőorientált szemléletet áruházunkban egyedülállóként tapasztalják meg ügyfeleink.
Miben nyilvánul meg ez mégis? Szinte minden folyamatban, amit kialakítottunk webáruházunk látható és nem látható folyamataiban. Jelen van a kiemelt figyelmet és időt kapó vevői kapcsolattartásban, a gördülékeny, gyors problémamegoldásban, a megbízhatóságban és lelkiismeretességünkben. A felénk érkező kéréseket és kérdéseket mindig kiemelten kezeljük, vásárlóink érdekeit és jogait maximálisan tiszteletben tartva építjük üzletünket.
A beszállító és szolgáltató partnereinkkel kialakított jó viszony és hatékony együttműködés szintén fontos összetevője a sikerünknek, csak úgy mint a vásárlóink felé tanúsított rugalmasságunk. Bízunk benne, hogy valamennyit Te magad is megtapasztalod! Keress minket bátran tanácsért, fordulj hozzánk kérdésekkel, kérésekkel, mert a kommunikáció rendkívül fontos összetevője a megalapozott döntésnek.