Tovább a tartalomhoz
Május 1. szerda Bemutatótermünk és Raktárunk ZÁRVA tart!
Május 1-jén Bemutatótermünk és Raktárunk ZÁRVA tart!
Ajándékozz egészséget Karácsonyra!

Ajándékozz egészséget Karácsonyra!

Új év, új én? Egy ilyen stresszes és vírussal teli időszak után hangolódjunk az ünnepekre a Deluzzo-val! Karácsonyi ajándékötleteink az egészséges életmódot népszerűsítik, melyek kiváló lehetőséget nyújtanak cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

doTERRA

DoTERRA, a belső egyensúlyért

A doTERRA esszenciális olajok összetevőiktől függően serkentik a vérkeringést és az agyműködést, légzőszervi támogatást nyújtanak, sőt, ha a krémhez csepegtetve azt belemasszírozzuk a sérült izomba, fájdalomcsillapításra is megfelelnek, illetve tökéletesek a merev izmok lazítására.

doterra boxA Deluzzo készlete többféle doTERRA termékkel gazdag, a párologtatóba csepegtethető illóolajokon kívül található a kínálatban belsőleges támogatást nyújtó beadlets gyöngyök, golyós, kenhető doTERRA touch olajok és olaj keverékek, kézkrémek, dezodorok és szappan is. Az alapvető termékeken túl kisebb összeállításokra és limitált kiadású párologtatókra is rá lelhetünk, mely mindegyike kiváló választás a fa alá.

Mivel az illóolajok közvetlen hatást gyakorolnak agyunk limbikus rendszerére, közvetlenül támogatják a pozitív élettani és lelki folyamatok elindítását, a testi egészséget, az érzelmi és mentális jólétet, használatukkal megőrizhetjük egészségünket, illetve megszabadulhatunk a méreganyagok nagy részétől is.

Karácsonyra kifejezetten ajánljuk a doTERRA limitált ünnepi illatait, a Holiday Joy és Holiday Peace termékeket, amelyeket akár ki is próbálhat bemutatótermünkben. Előbbinek édeskés, mézeskalács illata van, míg utóbbinak, fás-fenyő illata dominál. Ezeken kívül kezdőknek és ismerkedőknek létrehoztuk az Intro Kit Bemutatódoboz csomagot amelyben 3 db alap olaj kis kiszerelésben próbaképpen rendelhető. Ezeknek az olajoknak az ultrahangos párologtatásához népszerű választás az ár-érték arányban kiváló Petal diffúzor. Népszerű 

Ajándékozzunk kényelmet!

Egy ergonomikus szék nem csak azoknak jó ajándékválasztás, akik rendszeresen, több órán keresztül ülve dolgoznak; otthonunkba, az íróasztalhoz is alapkellék kell, hogy legyen.

Az ergonomikus székek egészségünk megőrzéséhez lettek kifejlesztve. Amellett, hogy alapkényelmet nyújtanak, a megfelelő szögben és szivacsozásban garantálják azt. Megelőzik a mozgásszervi megbetegedéseket, csökkentik az izomfáradságot, de még kutatások által bizonyítottan növelik a termelékenységet is.

A játék egészséges változata

AltayHabár a Gamer székek már egy drágább árkategóriába tartoznak, kifizetődőek! Ajánljuk profi játékosoknak, sportosabb irodákba, gamer- vagy elektronikai üzlet kellékeiként, gamer bárokba.

Szülőként felelősségünk biztosítani a megfelelő kényelmet a gyermekek számára. A fiatalok egyre több időt töltenek íróasztalnál ülve, kezdve a Home Office munkavégzéssel, a számítógépes játékokig - így egészségük megőrzése érdekében kiváló választás egy Gamer szék. Gyerekszobába, esetleg egy e-sport kezdő fiatalnak, a játékok szerelmesének, vagy nagykorúnak munkavégzéshez, legyen szó bármiről, nem lőhetünk mellé!

De ne tévesszen meg bennünket az autós dizájn! Azt hinnénk, csak huszonévesek, vagy középkorúak keresik a gamer-termékeket, esetleg kicsiknek ajándékba. Vásárlói visszajelzéseink azonban azt mutatják, hogy kiváló ergonómiája miatt idősebbeknek is ajánlott! Csökkenti az izomfájdalmakat, sőt, tünetmentesítheti a korábbi hát- és gerincproblémákat.

Előző cikk Milyen szempontok alapján válasszunk nagy teherbírású széket?
Következő cikk Gamer szék, avagy a sportos ergonómia

Szólj hozzá!

Hozzászólásod publikálás előtt mindig jóváhagyjuk.

*Kötelező mező

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás