Tovább a tartalomhoz
Május 1. szerda Bemutatótermünk és Raktárunk ZÁRVA tart!
Május 1-jén Bemutatótermünk és Raktárunk ZÁRVA tart!
Bemutattuk diófa bútorkollekcióinkat a Construma kiállításon

Bemutattuk diófa bútorkollekcióinkat a Construma kiállításon

A Deluzzo is jelen volt a budapesti Hungexpo kiállításán.

Itthon a legnépszerűbb otthonteremtési kiállítási csokor 3 párhuzamos kiállítása zajlott áprilisban: a 41. CONSTRUMA, a 11. HUNGAROTHERM épületgépészeti szakkiállítás és a 11. OTTHONDesign kiállítás. Az öt nap alatt több mint 30 ezer látogatót odavonzó kiállítók és programok között a Deluzzo is helyet kapott.

Construma kiállítás Deluzzo stand

A standon jelen lévő üzleti partnereinknek is mi biztosítottuk a bútorokat és az étkezőszékeket. Külön részünkön pedig legújabb diófából készült étkező- és nappali-kollekciónkkal debütáltunk, mely hamar vásárlóink kedvencévé vált.

Perla termékcsaládunk éles vonalai modern esztétikát és letisztult megjelenést követnek. Bútoraink 100% MDF furnérozottak. A sötétbarna diófa felületek és a feketére porfestett fém lábak együttese extravagánsan mutat bárki otthonában.

Perla étkező kollekció Deluzzo

A Deluzzo termékei prémium minőséget és egyedi tervezést garantálnak. Ahogy a kiállításon, úgy a Bemutatótermünkben is lehetőség van a Perla bútorok kipróbálására számos más termékünk mellett.

A termékcsalád étkezőasztala dizájnos lábaival igazi légies könnyedséget visz bárki étkezőjébe. Bővíthetőségének köszönhetően egy tágas helyen-, de összecsukva akár egy szűkebb helyiségben is jól mutat. A kinyitott asztalnál akár 8 személy is könnyedén elfér. A kisebb-nagyobb felület közötti váltakozást egy beépített, sínes mechanika biztosítja, mely egy ember számára is egyszerűvé teszi a kinyitás és összecsukás folyamatát.

Perla nappali kollekció Deluzzo

A tálaló komód és a TV konzol polcos és fiókos tárolókkal rendelkezik, az étkező kollekcióhoz 2 db fali tükör, míg a nappalibútorokhoz egy polcos fali szekrény és egy nyitott fali polc jár. A dohányzóasztal minimalista, így bármely más szetthez jól illeszkedhet, de saját kollekciójában is eléri a kellő összhatást.

A Perla kanapé és fotel egy puhább szivacsozást követ, Chesterfield gombtűzött műbőr borítása körbeölel és retro hangulatot teremt a mai modern szemléletével.

A Deluzzo híres egyedi bútorgyártásáról, így egyedi méretekre, színekre és anyagokra is van lehetőség.

trendközelben viasat3 construma deluzzo

A Construma számunka nem csak az értékesítésről, hanem márkánk gondozásáról, építéséről és vásárlóinkról is szólt. Szerettük volna már a helyszínen széleskörbe eljuttatni másokhoz értékeinket és hiánypótló bútoraink hírét.

Ezt felismerve a Viasat 3 Trendközelben című műsorának műsorvezetője is meglátogatott minket, és elkészítették legújabb adásukat, melyben így Mi is szerepelni fogunk!

Így, ha nem jutottál el hozzánk élőben, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy betekintést nyerhess standunkba és a mai trendek világába.

Nézd május 7-én 11:25-től a Viasat 3-mat!

Előző cikk Széles kárpitválaszték
Következő cikk Bútoraink történelme - Rokokó modern köntösben

Szólj hozzá!

Hozzászólásod publikálás előtt mindig jóváhagyjuk.

*Kötelező mező

Irány a készlet!

Inspirálódj!

  • TOP5 DIY ötlet doTERRA olajakkal

    TOP5 DIY ötlet doTERRA olajakkal

    Közeleg az Anyák napja, de nincs ötleted? Ajándékozz egészséget, válaszd a fenntarthatóságot! Íme TOP5 kreatív DIY recept doTERRA olajokkal! Olvasd el a cikket a kozmetikai termékek és gyertyák oázisáért.

    Elolvasom
  • Húsvéti lakberendezés: Keltsd új életre otthonodat bútorokkal

    Húsvéti lakberendezés: Keltsd új életre otthonodat bútorokkal

    Itt a tavasz és mi lenne jobb alkalom arra, hogy felfrissítsük lakásunkat, mint a húsvét? Most, hogy búcsút veszünk a téli hidegtől, eljött az ideje, hogy otthonunkba üdvözöljük az évszak melegét és vibrálását. Tarts velünk és fedezd fel, hogyan lehelhetsz friss életet otthonodba kitűnő bútorainkkal.
    Elolvasom

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás