Tovább a tartalomhoz
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.

Deluzzo Blog

RSS
  • 5 TIPP a meleg, hívogató otthonhoz
    október 9, 2023

    5 TIPP a meleg, hívogató otthonhoz

    Az ősz már a nyakunkon, lassan készülődhetünk a Halloween-ra, megemlékezhetünk szeretteinkről mindenszentek napján, majd észre sem vesszük, és már itt a karácsony. De ne felejtsünk el lelassítani; kényelembe helyezkedni, élvezni a környezet színekbe borulását, a meleg, szeretetteljes pillanatokat egy jó könyv és egy bögre forró ital társaságában. A hygge skandináv életszemlélet pedig pontosan erről szól! Íme 5 Tipp, hogy otthonodba is becsempészd a hygge életérzést!

    Elolvasom
  • S/ALON kiállítás Deluzzo blog
    október 2, 2023

    Aki kimarad, az lemarad! Miért érdemes kiállítani?

    Kiállítói szemmel egy nagyobb kaliberű esemény bizony sok nehézséggel, költségekkel és munkával jár. De a hátrányai mellett érdemes összeszedni az előnyöket is. Legyen szó ugyanis szakmai közegről vagy potenciális vásárlókról, érdeklődőkről, egy kiállításon az eléréstől és a vásárlásösztönzéstől kezdve, márkánk imázsának növeléséig sok mindenre van lehetőségünk.

    Elolvasom
  • Az ívelt kanapék és jellemzőik
    szeptember 5, 2023

    Az ívelt kanapék és jellemzőik

    Az ívelt kanapék kiváló választást kínálnak a luxus és az elegancia kedvelői számára. Mind funkcióiban, mind anyagában és méreteiben a fényűzésre utalnak. Ám ne higgyük, hogy kizárólag egy modern, luxuscikkekkel berendezett helyiségbe illenek. Ha megfelelően kombináljuk – habár a kifinomult stílusa megmarad – időtálló nappalit is kaphatunk.

    Elolvasom
  • Tárgyalószett bérlés – mert a megjelenés számít!
    október 19, 2022

    Tárgyalószett bérlés – mert a megjelenés számít!

    A Deluzzo új szolgáltatása lehetővé teszi cégek számára egy komplett tárgyalószett bérlését, mellyel spórolhatnak is. Tökéletes választás ez, ha különleges alkalomra kerül sor, és ha gyorsan kell megoldást találni. De milyen esetekben és miért ajánlja még a bérlést a Deluzzo?
    Elolvasom
  • Bárszék Otthonra - avagy az amerikai konyha térnyerése
    október 8, 2022

    Bárszék Otthonra - avagy az amerikai konyha térnyerése

    A konyhasziget és a konyhapult beszélgetős-családi reggelizős funkciója miatt sok helyen férkőzött be szívekbe és mégtöbb házban kapott otthont. A mai trendekben Amerikát tekintve, a country- és a folkstílus jár az élen, mely idővel hozzánk is elér. Ha kíváncsi erre a két piacvezető stílusra, jó helyen jár!

    Elolvasom

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás