Tovább a tartalomhoz
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Tárgyalószett bérlés – mert a megjelenés számít!

Tárgyalószett bérlés – mert a megjelenés számít!

A Deluzzo új szolgáltatása lehetővé teszi cégek számára egy komplett tárgyalószett bérlését, mellyel spórolhatnak is. Tökéletes választás ez, ha különleges alkalomra kerül sor, és ha gyorsan kell megoldást találni. De milyen esetekben és miért ajánlja még a bérlést a Deluzzo?

Miért előnyös ez a szolgáltatás?

meeting, meeting room, tárgyaló
  1. A jelenlegi energiaválságban megkönnyíthetjük cégünk pénzáralmlását azzal, hogy nem vonunk ki nagy tőkét, nem költünk egy nagyobb beruházásra, helyette bérlünk.
  2. Nagyobb kényelem, kevesebb időráfordítás! Nem kell keresnünk, nem kell a kiszállítással, az összeszereléssel, az elszállítással és a hulladékkezeléssel foglalkoznunk. A Deluzzo biztosítja mindezt!
  3. Mert a jó benyomás számít! Használt, ódivatú, már cserére érett, vagy még be nem szerzett, szállítás alatt lévő új bútoraink helyett modern, ápolt, újnak tűnő termékeket szerezhetünk be. Ezzel jó benyomást kelthetünk ügyfeleinkben, megtisztelhetjük őket megjelenésünkkel.
  4. Nem kell a karbantartással foglalkoznunk, vagy a termékek elévülése miatt aggódnunk.
  5. A Deluzzo igény esetén tárgyalóhelyszínt is tud ajánlani!

Mikor érdemes tárgyalóasztalt és -székeket bérelni?

1. Mikor a megjelenés számít

Ha olyan kiemelt esemény van, amikor fontos a megjelenés, érdemes átgondolni, hogy ügyfeleinket, bérlőinket szeretnénk-e egy modern tárgyalóirodában fogadni. Ezzel profizmust mutathatunk, szimpátiát kelthetünk bennük; szolgáltatásaink, termékeink minőségét és cégünk színvonalát tudjuk tükrözni ezzel.

2. Pénzügyileg kedvezőbb helyzet kialakításakor

Ha pénzügyileg megterhelő lenne egy beruházás, de mégis szükség van a bútorokra, mert nélkülözhetetlen üzleti megbeszélések színhelyéül szolgál, béreljünk kisebb költségért rövidebb időszakra. Jelen bizonytalan gazdasági helyzetben egy ilyen rövidtávú bérlés nem jár akkora pénzügyi kockázattal.

3. Várakozás alatt

Ha irodánk költözés alatt áll, és szükség lenne már az új helyszínen egy profi tárgyalóra, vagy ha szükség van párhuzamosan a régire és az újra is. Illetve, ha még nem érkeztek meg a gyártásban lévő termékek, de a tárgyalót már használnánk.

Lakberendezők és belsőépítészek is gyakran élnek ezzel a lehetőséggel, hogy ne csorbuljon hírnevük, amikor az irodának vagy az épületnek az átadására kerül sor, de a bútorok még nem érkeztek meg, így csúszna a határidő.

4. Tesztidőszakban

Ha cégünk vásárolna egy új szettet, de nem tudjuk, milyen elrendezésben gondolkodjunk, vagy nem tudjuk elképzelni, hogy az adott típus és méret megfelelő-e, ellátja-e rendeltetésszerűen a funkcióját, beiktathatunk saját magunknak egy tesztidőszakot. Kibéreljük a lehetőségeket, így megnézhetjük az összképet, kipróbálhatjuk, hogy milyen lenne az adott termékekkel az új tárgyalónk, elősegítve ezzel a jó döntéshozatalt.

Mert nem mindegy, hogy mekkora és milyen a tárgyalóasztal! Van különbség U-, kör-, ovális- és téglalap alak között is.

5. Mintatárgyaló bemutatásakor

Ha ingatlanfejlesztőként, ha be akarunk mutatni egy mintaszobát/mintatermet, hogy eladásra, kiadásra kínáljuk az irodahelységet, sok esetben nyílt napot tartunk. Ekkor leendő bérlőink megnézhetik terveinket, ezzel hozzásegíthetjük őket az elképzeléshez, hogy hogyan is nézhet ki a helyiség, mikor berendezik. Adott esetben értékesíthetjük is a berendezéseket bérlőinknek.

forgatás, fotózás6. Office staging

Ha cégünk arra szeretne berendezni egy ingatlant, hogy befotózza eladásra vagy hirdetésekhez, ez egy remek lehetőség! De rendkívül jó egyéb fotózásokra – például Stock fotókat gyártani.

7. Filmforgatásokhoz

Ha olyan jelenet van egy adott filmben, amihez szükséges egy modern tárgyaló, bátran ajánljuk a Deluzzo-t! Gyorsan és pontos dátumra rendelkezésre állhat egy adott bútor, és nem kell az utólagos tárgyalással foglalkozni.

Modern, stílusos megjelenés a tárgyalóba? Válasszon minket!

A Deluzzo szolgáltatásáról érdeklődj elérhetőségeink egyikén vagy személyesen a bemutatótermünkben!

 

1. kép forrása: pinterest.com

Előző cikk Tisztázzuk, milyen egy ergonomikus szék
Következő cikk A modern konyha ezer arca

Szólj hozzá!

Hozzászólásod publikálás előtt mindig jóváhagyjuk.

*Kötelező mező

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás