Tovább a tartalomhoz
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Készülj fel a terasznyitásra! Kültéri bútorok széles választékban.
Párologtass doTERRA-t!

Párologtass doTERRA-t!

Mi is az a doTERRA?

A doTERRA 2008-ban egészségügyi- és üzleti szakemberek által megalakult vállalat, ami mára az aromaterápia és az esszenciális olajok globális piacának igazolt világszintű piacvezetőjévé vált. Nevét „a Föld ajándéka” kifejezés latin megfelelője ihlette.

Az olajok forrásországainak közel kétharmada fejlődő ország. A terjeszkedés által megalakult Co-Impact Sourcing pedig lehetővé teszi, hogy a doTERRA a világ különböző részein számos munkahelyet hozzon létre és hosszútávú partnerséggel biztosítsa emberek ezrei számára a méltányos jövedelmet. A kölcsönösen előnyös munkafolyamattal az olajokba a lehető legmagasabb szintű tisztaságot képes megalkotni, mindezt etikus és fenntartható módon.

Az olajok minőségét a CPTG (Certified Pure Tested Grade) tanúsítvány igazolja. Ez a minősítés a tiszta összetevőjű, letesztelt termékeknek jár. A doTERRA olajok így olyan természetes, aromás vegyületek, melyek nem tartalmaznak aktív összetevőket felhígító vivőanyagokat, mesterséges összetevőket, szennyeződéseket vagy egyéb vegyszermaradványokat.

Vírusölő illóolajunk

doterra, doterra air, esszenciális illóolaj, illóolaj, olajAz olajoknak számtalan kedvező tulajdonsága van: javítják az életminőséget és az egészségre jótékony hatással vannak.

Egyik ilyen termékünk a doTERRA Air, mely a legkiválóbb légzőszervi keverék olajunk. Mentás aromája élénkítő és nyugtató hatással bír, párologtatása tisztítja a légutakat, könnyíti a légzést és hűsít.

Az influenza és különböző légzőszervi megbetegedések ellen kifejezetten ajánljuk! Bizonyítottan elősegíti a gyógyulás folyamatát.

Borsmentát, babérlevelet, eukaliptuszt, teafa olajat, citromot, ravensarát és kardamomot tartalmaz.

Előző cikk Bútoraink történelme - Rokokó modern köntösben
Következő cikk Milyen szempontok alapján válasszunk nagy teherbírású széket?

Szólj hozzá!

Hozzászólásod publikálás előtt mindig jóváhagyjuk.

*Kötelező mező

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás