Tovább a tartalomhoz
Május 1. szerda Bemutatótermünk és Raktárunk ZÁRVA tart!
Május 1-jén Bemutatótermünk és Raktárunk ZÁRVA tart!
Így használd a doTERRA-t az irodában

Így használd a doTERRA-t az irodában

Ha esszenciális olajokról van szó, a doTERRA az élen jár, legyen szó párologtatóhoz való olajokról, belsőleges használatra beadlets-ről, felkenhető, golyós termékekről (doTERRA touch), kézkrémekről vagy más kozmetikumokról.

A legtöbb termék rendkívül jó tulajdonsággal bír: fájdalmat csökkentenek, az agyra serkentő hatással bírnak. Bátran használjuk irodánkba, hogy elősegítsük a koncentrációt a munkavállalók számára; vagy otthoni dolgozószobánkba, ha egy nehéz nap után le szeretnénk nyugodni, esetleg kiegyensúlyozottak szeretnénk maradni. Nekünk már az irodánk alapkellékévé vált. Mutatjuk, melyeket ajánljuk!

doterra, esszenciális olaj

Görcsös izomfájdalmak, agyserkentés?

Párologtatáshoz a Borsmenta kiváló választás. Lazító hatással bír és segíti a vérkeringést, így tökéletes a csuklyásizom görcsös feszülése ellen, ha órákat ülünk az irodában. A vállövi és a nyaki kínok fejfájáshoz és koncentrációs nehézségekhez vezethetnek. Munkaidőn kívül felkenve is használható, amit a legegyszerűbben úgy tudunk megoldani, ha egy hordozóolajhoz – például frakcionált kókuszolajhoz vagy hidegen sajtolt extraszűz olívaolajhoz – pár cseppet hozzákeverünk, majd felvisszük a fájó felületre és belemasszírozzuk.

doterra, borsmenta, peppermint, esszenciális olajdoterra touch

A beadlets-től se óckodjunk! Ezek az apró gyöngyöcskék légzőszervi támogatást nyújtanak, felfrissítik a légutakat, erősítik a tüdőt, de görcs- és puffadás ellen, emésztési gondokra is alkalmazhatóak. Ha pedig a doTERRA Intune touch terméket felkenjük a csuklónkra és mélyen belélegezzük, serkentik az agyműködést és a koncentrációt. Szerezzük be, megéri!

Ha túl sok a stressz

doterra diffúzorA Balance esszenciális olajmix stabilizálni képes, létrehozza az egyensúlyt, a belső békéhez vezet; a doTERRA Air esszenciális olajkeverék vagy a Vadnarancs esszenciális olaj nyugtató hatása pedig jó kedvre is deríthet egy fáradt délutánon. Ezutóbbi belsőleg is szedhető, például édességek tésztájába csepegtetve. Mindamellett, hogy finom ízt kölcsönöz a süteményeknek, az olaj az emésztésre is jótékony hatással bír. Stresszlevezetéshez mindenképpen ezeket, vagy a Muskátli olajat párologtassuk!

A Balance mix még a természethez is közelebb hoz erdős illatával. Kókuszolajból, lucfenyő- és hofalevélből, tömjéngyantából, kék varádics-, kék kamilla- és illatcserje virágából tevődik össze. Ezzel szemben a doTerra Air babérlevelet, borsmentát, eukaliptuszt, teafát, citromot, ravensarat és kardamomot vegyít, mely így egy mentás, élénkítő hatású mix, ami felüdíti a testet és tiszta légutakat ígér.

Fertőtleníts!

doterra, on guard, esszenciális olajA Covid során felvett kézfertőtlenítő szokásaink szinte már az életünk részévé váltak. Az On Guard termékek a leginkább valók erre a célra. Vadnarancsot, szegfűszeget, fahéjat, eukaliptuszt és rozmaringot tartalmaznak, melyek egyvelege kiváló védekező hatással bír. De az esszenciális olajmix akár Teafaolajjal is kiegészíthető, mely köztudottan önmagában is egy tisztító olaj.

 Az On Guard a doTERRA legsokoldalúbb terméke: kapható kézsprayként, mosogatószerként, kézfertőtlenítőszerként, de az olajmixet hígítva is alkalmazhatjuk akár torokgargalizáláshoz. Betegség idejére belsőleg is javasolt gyöngyöcske formájában. De használjuk bármikor, ha úgy érezzük, hogy fertőtlenítésre van szükségünk. És ki ne felejtsük a levegőtisztító hatását; párologtassunk, hogy óvjuk alkalmazottjainkat vagy otthon saját magunkat!

doTERRA, illóolaj, esszenciális olaj

Vegyünk egy terméket az irodánkba, próbáljuk ki, milyen hatással van a dolgozóinkra! Friss illata ügyfeleinkre is pozitív hatással lehet, de bátran ajánljuk csapatépítő jellege miatt, hiszen munkavállalóinkat közelebb hozhatja egy közösen kiválasztott illat.

Aktuális kínálatunk a doTERRA termékeiből itt érhető el.

 

Képek forrása: doterrashop.eu, doterra.com, pinterest.com

Előző cikk Gamer szék, avagy a sportos ergonómia
Következő cikk Tisztázzuk, milyen egy ergonomikus szék

Szólj hozzá!

Hozzászólásod publikálás előtt mindig jóváhagyjuk.

*Kötelező mező

Inspirálódj!

Termékek összehasonlítása

{"one"=>"Válassz 2 vagy 3 terméket összehasonlításra", "other"=>"{{ count }} a 3-ból kiválasztva"}

Válaszd ki az első terméket

Válaszd ki a második terméket

Válaszd ki a harmadik terméket

Összehasonlítás